maandag 17 oktober 2016

Hout en staal kast

Kapstok dikke buis (3mm ). Bij SteigerhoutenMeubelshop. Noodles Opbergkast Hout laag model. Deze lijn heeft diverse dressoirs, TV- kasten en tafels. Industriele kasten Ferum Style boekenkasten.

Prachtig combinatie van bezaagd hout met staal. Maatwerk industriële kasten aangeboden: alle kasten zijn bij ons maatwerk: elke klant heeft zijn eigen wensen. Bij ons wordt dit betaalbaar . Om rommel in weg te stoppen of juist om trots je spullen in uit te stallen: wij maken je kast op maat! De kasten zijn gemaakt van diverse materialen zoals glas, metaal, eiken, metaal en hout zodat er voor iedereen een oplossing is.


Er zijn vele verschillende modellen . Met stalen hoeklijnen en steigerhout ben je binnen uur een boekenkast rijker.

Een stoere industriële werktafel, een prachtige brocante boerenkast of een. Bekijk Stalen boekenkasten van de beste merken online. Kast bruin - vakken - boekenkast - wandkast - keukenkast - staal - hout - YUKON.


Al onze op maat gemaakte meubels zijn van hout , staal of een combinatie van beiden. Robuuste eettafel of een industriële kast ? Na de groene kast geleverd te hebben kon ik meteen beginnen aan de tweede kast van staal en hout , dit keer in mat zwart. Ook met deze klant heb ik eerst alles.


De kast is opgebouwd uit stalen hoekprofielen die het frame van de kast vormen. In het stalen frame liggen Vuren ( steigerhouten ) planken met eventueel een . Stoere stalen industriële stellingkast met blauwstalen deuren - servieskast - keukenkast - wandkast. Kast van staal en hout met een vintage kwaliteit. Een uniek stuk kwaliteit in huis.


Een echte blikvanger waar je er weinig van ziet! HxBxD): €34Leverbaar in alle . Badkamer meubel op maat gemaakt met een gepoedercoat stalen frame.

Deze kast is onbehandeld gelaten om het karakter van het hout zichtbaar te laten. De stalen ladder is een bijzonder item, stoer, industrieel en een simpel design. De ladder is gemaakt van een zwarte stalen frame met houten plankjes. In onze webshop vind je een groot assortiment aan open kasten en planken. Geen verzendkosten en dagen gratis retourrecht!


Deze industriële kast is uitgevoerd met massieve schappen in de kleur old wood. Old wood is massief hout en is door onze eigen techniek verouderd en . Onze nieuwe Pearl serie combineert kwaliteit met een stoere look. Bij de fabricage van deze producten is gebruik gemaakt van een combinatie van gerecycled . Parchtige handgemaakte Stalen kast , eenmalig project.


Het hout wordt geborsteld opgelever dit geeft een robuuste en authentieke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts