maandag 24 oktober 2016

Palen 12x12cm

Uitgekeken op je stoelen? Op Marktplaats zijn ze zo . Geimpregneerde paal 4-zijden geschaafd. Hardhouten fijnbezaagde schuttingpalen met een afmeting van 12xcm.


Robuuste hardhouten palen die toepasbaar zijn voor vele doeleinden.

Deze hardhouten palen zijn rondom fijnbezaagd en zijn scherpkantig. De minimale levensduur v. Eikenhouten schuttingpalen met een afmeting van (DxB): 12xcm. Deze eikenhouten schuttingpalen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtematen.


Vanwege het looizuur wat vrij kan komen uit eikenhout, adviseren wij u uitsluitend RVS beve. Cartri tuinpaal geschaafd. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Geïmpregneerde schuttingpalen zonder punt.

Deze schuttingpalen zijn gladgeschaafd en hebben ronde hoeken. Afmeting schuttingpaal (DxB): 12xcm. De vurenhouten steunpaal met een kopmaat van bij centimeter en een lengte van 3centimeter is zeer geschikt voor constructieve doeleinden, zoals het maken van een pergola of carport.


De geïmpregneerde steunpaal is gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout, het keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Laag op Laag watervast verlijmd. Zo wordt bij steeds meer tuinconstructies . Eenvoudig online bestellen. Zoals schuttingen, pergola's, veranda's, carports, overkappingen of tuinhuizen.


Douglas palen worden vaak in tuinen gebruikt voor houtconstructies te bouwen. Wij leveren de Douglas fijnbezaagde palen in blank of geïmpregneerd hout. De palen van 12x12cm worden in een lengte van 2. Koop deze of andere ijzerwaren aanbiedingen goedkoop bij Houtindetuin B. Groen geimpregneerde tuinpaal. Tuinpaal 12x12cm Lengte 00m. Netto afmeting: circa 120x120mm.


Wind gedroogd en goed te gebruiken voor het maken van tafelpoten onder uw eiken tafel. Opschuren om een mooie grove uitstraling te krijgen behoort.

Palen zijn fijn gezaagd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts