maandag 24 oktober 2016

Blokker lichtjes

Haal gezelligheid naar binnen met deze witte boom met verlichting. De lampjes zijn mooi verwerkt in de uiteinden van de takken. Creëer een gezellige sfeer in jouw tuin met deze warm witte partylights.


Aan het snoer hangen LED lampjes. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €2-.

Kerst slangverlichting in de vorm van een rendier met 2led lichtjes. Volgens mij heeft u vorig jaar de waxine lichtjes getest van o. Lichtslingers brengen meer sfeer in huis. Blokker heeft een breed assortiment.


Ga jij voor een decoratieve lampjesketting? Verlichting bestel je vandaag nog online bij Xenos. Ik heb die dingen in gangbare supermarkten zien liggen, dus daar zou je kunnen kijken.


Verder zou je kunnen kijken in de `action` achtige winkels, blokker , marskramer, xenos of zoiets. Het is wel zo dat hoe dichter je bij november komt hoe moeilijker het wordt, ivm de uitverkoop.

Een lang lint van fakkels en andere lichtjes trok zaterdagavond door het centrum van de binnenstad van Hoorn. De fanfare, een drumban een bakfiets met eenhoorn, een oude brandspuit en veel mensen in historische kledij maakten de 650-lichtjesavond tot een succes. Langs de route was veel publiek . Verder lijk je hier overal €of meer voor te betalen. Je betaalt geen verzendkosten.


Binnen het reuzenrad draaien gekleurde lichtjes en creëren een geweldige lichtshow! De lagere omzet komt vooral doordat klanten minder geld uitgaven aan huishoudelijke spullen. Daarvan daalde de omzet met bijna procent.


Ook de omzet van woonartikelen daalde licht. De verkoop van speelgoed . Elke ruimte in huis kun je op een andere manier verlichten. Kruidvat biedt een ruim assortiment verlichting. En daarzijn we heel blij om.


Het is nu dan ook de hoogstetijd om wat zomerse accessoires in huis te halen. Ik vond het een feestje om dit fleurige pakket temogen ontvangen van de blokker. Elke globe heeft extra warm witte LED met zeer mooie extra warm witte kleur.


Dit artikel wordt binnen week bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts