woensdag 19 oktober 2016

Haardhout rek buiten

Voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Zeker in de zomer tijdens een tuinfeest is dit super praktisch. Of kies een design opslagrek van metaal. Deze zwarte rekken zijn er in verschillende vormen en kunnen ook heel goed binnen naast de open haard staan.


Dan kun je een deel van het openhaardhout binnen opbergen en hoef je niet elke keer naar buiten.

Met een 1 stalen Blockx Houtrek geef je jouw interieur extra sfeer voor jouw haardhout opslag. Een praktische en schone oplossing voor het opslaan van haardhout en geeft bovendien de kamer extra flair. Brandhoutrek SPARK - elegant en tijdloos Met dit exclusieve houtrek haal je een echt juweeltje in huis.


Haardhout opslaan doe je met de haardhoutopslagen van Praxis. Met haardhoutopslagen zorg je er voor dat het haardhout netjes opgeslagen blijft in de tuin. Rechthoekig rek voor haardhout (1cm). Rond rek voor haardhout (cm).


Goede stapeling is belangrijk.

Het brandhout moet zo gestapeld worden dat de uiteinden naar buiten gericht zijn want via deze vlakken verdampt het vocht het beste. Het staal is voorzien van een matzwarte coating, die een stoere look geeft aan deze rechthoekige haardhoud opslag. Door deze coating is dit rek geschikt voor binnen en buiten. Dus deze kan je binnen naast de openhaard zetten of buiten naar de vuurhaard.


Deze 2L Home and Garden rechthoek haardhout opslag is . Op zoek naar een houtopslag voor binnen of buiten om je hout op te bergen? Een houtopslag wordt gebruikt als stelling die zowel binnen als buiten kan fungeren. Bekijk direct onze hout opbergboxen.


De houtopslag heeft een. Het hout kan buiten praktisch gestapeld worden en vervolgens met de trolley binnengereden worden. Het strakke en minimalistische design zorgt er voor dat het stapelrek past naast elk haardvuur. De filosofie van Extremis is aandacht . Ovengedroogd haardhout in een zak van kilo. De zak is voorzien van stevige handvatten zodat deze gemakkelijk is te dragen.


Inclusief aanmaakblokjes om het vuur eenvoudig aan te steken. Gewicht exclusief verpakking (gr). Bewaar brandhout buiten.

In een garage of ergens in een bergplaatsje is zinloos. De wind moet er tussen en doorheen kunnen waaien. In de garage of ergens binnen is dat niet mogelijk. Het zal niet drogen en na verloop van tijd gaat het zelfs beschimmelen. Stapel jouw brandhout niet op de grond.


Als bouwpakket of in elkaar. Ideaal voor in de huiskamer naast de . Far Tools brandhout opslag kar 1x cm. Deze houtopslag en transport is geschikt voor gebruik binnen en buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts