maandag 31 oktober 2016

Trapleuning schoonmaken

Op de trapleuning en het traphek boven komen vieze , (soms kleverige) zwarte plekken. Het komt denk ik omdat je daar de trap. Als het meer gaat plakken tijdens het schoonmaken klinkt als een vette vlek, je zou dus schoonmaakmiddel kunnen proberen wat goed ontvet.


Ik heb een woning gekocht waar een mooie ronde trapleuning (meranti?) inzit, maar deze is vrij vies dus ik heb em geprobeerd schoon te maken. Gaat u binnenkort ook een grote (voorjaars) schoonmaak houden? Een RVS trapleuning reinigen of andere RVS producten reinigen is helemaal niet lastig, zolang u weet hoe.

Het hoeft ook zeker niet veel tijd te kosten. Wij bieden u graag de juiste producten aan en een aantal tips zodat het RVS in uw huis . Bekijk onze website voor nog meer tips! Een schilderij- of spiegellijst kunt u schoonmaken met een doekje gedrenkt in karnemelk, daarna droogwrijven met een schone, droge doek. Gebruik schilderstape om bakjes van de Chinees die u gebruikt in de vriezer van naam en datum te voorzien.


De schilderstape is makkelijk te beschrijven, . Je trap regelmatig schoonmaken hoort er gewoon bij als je wilt dat hij een pronkstuk blijft in je interieur. Als je smetvrees hebt, sla je dit beter even over.

Deze plekjes krijgen namelijk zelden of nooit een stofdoek van dichtbij te zien! Heeft u toevallig ook een RVS trapleuning in huis die u graag wilt reinigen? Wij brengen u graag op de hoogte van de laatste ins en outs om uw trapleuning of balustrade schoon te maken! In eerste instantie is het belangrijk dat u microvezeldoeken en een RVS cleaner in huis hebt om uw RVS trapleuning.


De trapleuning heeft weinig onderhoud nodig, dat is ook een van de voordelen van deze trapleuning. Een warm sopje is voldoende voor het. Bijvoorbeeld deurklinken, lichtknoppen, trapleuningen en kranen.


Het rooster in je afzuigkap of de ruimte bovenop kasten zijn voorbeelden van plekken die minder snel vies worden. Deze moet je wel af en toe schoonmaken , maar niet elke schoonmaakbeurt. Maak vaker schoon als er iemand in huis ziek is . Om je matras ook een voorjaarsschoonmaak te geven, klopt je het stof met een mattenklopper uit je matras en besprenkel je hem met baking soda. Laat de lente maar komen! Alle schoenen poetsen of met waterproof spuitbusspul behandelen.


Spiegels, kranen en chroom zooi oppoetsen met spiritus. Leertje in kraan vervangen. Houten, stenen en linoneum vloeren niet alleen . Trapleuning eens met sop doen. Er zijn dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, zoals afwassen, gasstel offornuis schoonmaken , afwasmachine in- .

Hier zijn enkele van de meest gebruikte methoden. Trappen in het huis worden vaak gebruikt, vooral de trap naar de bovenverdieping. Met een mengsel van tafelzout en azijn kun je de. Behalve de treden verslijt ook de leuning van de trap.


Dit artikel gaat over het schilderen van de trapleuning. Ben je benieuwd naar de kosten als je . Van aluminium tot hout en van vierkant tot rond. Maar ook thuis, maak je daar wel eens de deurklink of de trapleuning schoon?


Ook iets om over na te denken. Nou is die waarschijnlijk een stuk minder vies dan in een café, maar toch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts