vrijdag 28 oktober 2016

Meubels hout en staal

Uiteraard kan het meubel volledig naar wens samen worden gesteld. Steigerhouten meubelen gecombineerd met staal ? Voor steigerhouten meubelen of industriële meubels bezoekt u Woodville. Bekijk hier het assortiment.


Bij de Houten Meubel Outlet vind je moderne stijlvolle meubelen voor enorm lage prijzen.

We kopen grote (rest)partijen op en kunnen daardoor meubelen tegen dumpprijzen aanbieden. Groot assortiment tafels, banken, salontafels, stoelen, fauteuils, bedden en kasten. Heel veel meubels zijn op voorraad. Industriele meubelen in alle soorten en maten.


We gaan niet voor standaard maar juist voor maatwerk. Op zoek naar op maat gemaakte meubels ? Het is natuurlijk ook wel praktisch om voor op maat gemaakte meubels te gaan, want ze passen altijd precies op die ene plek of . Strak en industrieel, dat kan wel gezegd worden van dit tv meubel.

Het zwarte staal gecombineerd met het warme mangohouten onder- en. Bijpassende bijzettafel en salontafel zijn ook leverbaar. De hoogte van het open vak is cm.


Apar uw firma voor industriële meubels op maat! Hout en staal meubels op maat laten maken? Bij DesignOnlinevind je een grote collectie TV meubels in verschillende soorten en maten! TV meubels met staal zorgen veelal voor een stoere en industriële look in je interieur.


Dit trendy TV- meubel is gemaakt van mangohout gecombineerd met zwart metaal voor een stoer en industrieel uiterlijk! Het mangohout van dit TV- meubel is glad afgewerkt en het metaal is industrieel zwart gespoten. Van_Sloophout maakt meubels op maat! Hou jij van een industrieel, modern en stoer interieur? Wil je jouw huidige interieur wat meet pit geven?


Dat kan verassend en snel met bijvoorbeeld een nieuwe eettafel of salontafel waarbij een combinatie wordt gemaakt van hout en staal. Tv- meubel staal en hout. Wij ontwerpen en maken (industriele) steigerhouten meubelen en meubelen van sloophout en staal op maat.


Bespreek uw wensen voor passende steigerhout meubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts