woensdag 12 oktober 2016

Stratego original spelen

Stratego Original - Bordspel. Jij bent de opperbevelhebber van je eigen leger. Terwijl je je eigen vlag bewaakt, probeer je die van je tegenstander te veroveren! Deze uitvoering van het klassieke spel van aanval en verdediging heeft een.


Keer op keer probeert luitenant Jan Zonderland samen met zijn kameraden de vlag van de Roodjassen te veroveren. Het leger van de Blauwhemden is al behoorlijk verzwakt, maar de mannen geven niet op.

Wil jij de luitenant hel. HgoVO5fccqVergelijkbaar nov. Ces1E Het algemene doel van. Met alle stukken behalve de infiltrant. Met de Infiltrant en Verkenners. KIES EERST WELK SPEL JE WILT SPELEN.


Erg leuk, en net zo spannend! Maak een profiel, daag vrienden uit en geniet van te gekke 3D effecten.

Speel deze online game nu! Je hebt een leger van speelstukken met verschillende rangen. Je opdracht luidt: Verover de vlag van je tegenstander en verdedig je eigen vlag. Koop of Verkoop stratego original op Marktplaats.


Met spannende spelvarianten! Het zijn namelijk verschillende spellen die je kunt spelen : Duel, Original en Infiltrant. Of je verslaat het andere team door al zijn bewegende . Bekijk hier ons volledige assortiment bordspellen. Voor 21:besteld = morgen in huis! Players, Players, Players, to Players, Players.


Winning, Capture the flag! Bewaak je eigen vlag en probeer die van je tegenstander te veroveren! Voorbereiding: Eerst wordt het spelbord opgebouwd. Alle stukken worden willekeurig geplaatst.


Om grote rampen te voorkomen mag je vervolgens twee paren van plaats verwisselen. Zo kun je je burcht of andere belangrijke stukken in . Nu met drie spelvarianten waaronder de keuze om met de infiltrant te spelen , een nieuw stuk dat een verrassende wending aan het spel kan geven. Naar het bordspel maar dan met monsters!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts