vrijdag 21 oktober 2016

Azobe palen 60x60

Mooi, duurzaam en direct online bestellen op Nubuiten. Levensduur: tot jaar. Duurzaamheid: Duurzaamheidsklasse 1. Lengte: 20 2en 3cm. Azobé 60xschuttingpalen met punt.

Prindal Hout heeft het op voorraad. Bekijk onze scherpe prijs. AZOBÉ PAAL GEPUNT 1x 1mm, m, € 350. Ochnaceae, komt voor in West- en Midden-Afrika en wordt tot . Angelim vierkante palen , Prijs.


De 60xfijnbezaagde hardhouten paal is een duurzame paal voor het plaatsen van een schutting of afscheiding. De hoogte van het schot kan variëren van tot 2cm. Standaard lengten: 20 3en 4cm.

Desgewenst wordt bij beschoeiingen een waterdoorlaten zandwerend kunststofweefsel aangebracht. Voor een natuurlijk effect. Hardhouten paal fijnbezaagd. Azobe vierkante paal ruig 1x 125 . Let op, de palen zijn wel ruw en kunnen splinters en oneffenheden hebben. De palen zijn puntgezaag daarom makkelijk hanteerbaar.


Door de weersinvloeden verkleurd azobe als het niet behandeld wordt naar potloodgrijs. Randafwerking, Scherpkantig. Het wordt vooral gebruikt voor zware constructies die niet alleen weer en wind moeten doorstaan, maar ook grote krachten moeten opvangen. Naar het vergelijk Vergelijken.


In Nederland en België wordt azobé niet . Steeds de beste kwaliteit en laagste prijs. Deze hardhoutsoort heeft duurzaamheidsklasse het is zeer hard waardoor het zeer geschikt is. Technische specificaties. Toepassing : Toe te passen als schuttingpaal.


Afwerking: Fijn bezaagd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts