woensdag 12 oktober 2016

Barbiehuis met lift

Barbie Droomhuis - Barbiehuis. Met drie verdiepingen, zeven kamers en een echt werkende lift kunnen meisjes allerlei avonturen bedenken, van een avond vol spelpret tot een avondje uit. De ingebouwde garage heeft een deur die je met een tabje open. Vind barbiehuis op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Het barbiehuis kan uit elkaar en verzonden worden verzendkosten zijn voor de koper reageer niet op lagere biedingen.

Alle toebehoren zitten erbij zie foto op foto ziet u de kleine. Verschillende meubeltjes en accessoires. Inclusief een … € 800. Dit mooie poppenhuis heeft vier kamers en een dakterras met realistische details die het huis nog eleganter maken. Prachtige meubels en moderne accessoires stimuleren creativiteit en fantasie.


Nieuw barbiehuis heeft twee liften en een inloopkast. Kidkraft poppenhuis Amelia Limited Edition. Ruim poppenhuis met twee liften.


Dit roze gekleurde houten poppenhuis heeft veel details en wordt geleverd met.

De Amelia is uitgerust met een lift met nieuw glijsysteem, uitvoerige balustrades, kleurrijke meubelstukken en een kroonluchter aan het plafond. Wat dacht je verder nog van de brede vensters zodat je je poppen vanuit verschillende hoeken . Alles is volledig om het huis in elkaar te zetten. Lift en meubelen zijn er niet bij geleverd. In goede staat, weinig gebruikt.


Deze pin is ontdekt door Anne-Miek Bibbe. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Je vindt er alles wat je nodig hebt.


Het huis heeft zelfs een lift ! Houten Poppenhuis is verkrijgbaar bij ToyChamp, Gratis levering vanaf €5 veilig en snel online kopen. Het KidKraft Poppenhuis Kaylee is ingericht in de stijl van een zuidelijk herenhuis. De meegeleverde, met de hand geverfde 30-delige accessoireset bestaat uit moderne meubels en apparaten die perfect passen bij poppen van cm.


De rijk gedecoreerde panelen geven het poppenhuis een kleurige en moderne look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts