maandag 31 oktober 2016

Berken multiplex 18mm

In ons assortiment multiplex vindt u panelen die verschillen van kwaliteit. Wij helpen u graag met het bepalen van de, voor uw toepassing, juiste kwaliteit. Los van de houtsoort geldt voor multiplex dat voornamelijk de kwaliteit van het dekfineer bepalend is voor de kwaliteitsaanduiding van het plaatmateriaal.


Prijslijst: prijzen multiplex. Gewicht kan wat varieren . Levertijd: 2-werkdagen.

Eenvoudig online bestellen. Berken Triplex 18mm exterieur verlijmd. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Standaard Interieurplaat.


Koop of Verkoop berken multiplex op Marktplaats. Extra Productinformatie: We hebben ook en 18mm gelakt op voorraad. Bij deze kwaliteit zijn aan beide zijden .

De platen zijn opgebouwd uit mooie dunne laagjes, het is sterk en glad geschuurd. De meest voorkomende klasse. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen.


Russisch berken multiplex platen met een dikte van 18mm. Toepassing: droge- vochtige - en buiten omstandigheden. Afwerking: conform verwerkingsvoorschriften. Onderstaand geven wij u een overzicht van de meest gangbare dekfineerkwaliteiten met daarbij een summiere omschrijving.


Wilt u een uitgebreide kwaliteitsomschrijving ontvangen, dan zullen wij u deze op uw verzoek graag toezenden. Sterk, licht en onderhoudsvriendelijk. Het is standaard watervast verlijmd en heeft een duidelijkere houtnerf in vergelijking met populieren . Een breed inzetbare plaat met maximale sterkte eigenschappen.


De fineren zijn kruislings verlijmd en gelijkmatig opgebouwd uit fineren met een gemiddelde dikte van. Als je een foto op berkenhout bestelt hoef je geen rekening te houden met de naden tussen de houten plankjes. Een foto wordt namelijk op een grote plaat van berkenhout geprint! De natuurlijke vlamtekening van het hout is licht zichtbaar.


De kwaliteit van de dekfineren is BB. Ze worden geleverd onder gecontroleerd toezicht. Multiplex , opgebouwd uit berkenfineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts