maandag 19 januari 2015

Autobedrijf schijndel boschweg

RedraCars heeft een aanbod van mooie, luxe en kwalitatief goede occasions die wij voor u selecteren. Wij beschikken over een ruime voorraad scherp geprijsde occasions. Inruil is uiteraard mogelijk, en vanzelfsprekend kunt u voor de aankoop een proefrit maken.


FinanciĆ«ring is ook mogelijk. Ons bedrijf is aangesloten bij NAP ( Nationale Auto Pas), .

Transmissie: AUTOMATISCH. Onze occasions staan in een ruime, goed verlichte showroom en op ons buitenterrein. Wij adverteren uitsluitend met correcte . Wij zijn een bedrijf met zeer interessante occasions op voorraad. Kom gerust eens bij ons langs, of kijk alvast even bij occasions.


Occasions: Opel, Renault, For Mazda en Peugeot. Schijndel overzichtelijk op een rij op AutoTrack.

Autobedrijf Sterks Boschweg 181. Analytische cookies worden gebruikt voor het analyseren van de website. Derde partijen plaatsen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en voor social media doeleinden. Uw internetgedrag kan door deze derden . De onderneming ADC Autogroep is gevestigd op Heuvelplein te . Gemeente: Gemeente Meierijstad. Buurt: Buitengebied Molendijk . Welkom bij Automobielbedrijf G. U kunt dus ook bij ons terecht voor: ONDERHOU REPARATIE, APK KEURING, ROETTEST.


Koffie staat voor u gereed. Wij denken mee met de klant in oplossingen en bieden daarbij door ons grote netwerk de beste kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Onze Kernwaarden zijn: Service en. Persoonlijk op de hoogte blijven van autonieuws ? Ruim jaar geleden richtte de heer Piet Verkuylen zijn autobedrijf op.


Na lang aan het roer te hebben gestaan nam zijn zoon Peter de zaak over. Nu is het de derde generatie, kleinzoon Perry, die de zaak runt.

Sinds vele jaren is autobedrijf P. Verkuylen gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van merk BMW. Foto Leon van Roozendaal op de motor van zijn vader, Jan van Roozendaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts