dinsdag 13 januari 2015

Tuinhuizen hubo

Het tuinhuis heeft een dubbele, houten deur van 120x176. Dit tuinhuis heeft een puntdak van roofing en een dakoversteek van 5cm. De opbouw van tuinhuis Alaska van Gardenas is volgens het blokhut-principe. De houtdelen van de wanden zijn geschaafd tot een dikte van 28mm en klikken in de hoeken makkelijk in elkaar.


Deze techniek garandeert een heel robuuste en winddichte tuinberging als resultaat.

De dubbele deur bij dit model garandeert. Met behulp van de duidelijke montage- instructies is deze klus zo geklaard. Al het nodige beslag voor de opbouw van dit product wordt meegeleverd in het pakket. Dit model werd voorzien van een enkele . Koop je tuinhuis online en laat het bij je thuis leveren! Je vindt hier een ruime keuze aan tuinhuizen : groot of klein en in verschillende prijsklassen.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Grootste assortiment online o. Gratis Kijkboek bij u thuis. Altijd een dealer of servicepunt. Reeds door ons gedemonteerd. De wanden hebben we nog in stuk gelaten. Enkel de buitenlatten van de achterw… Prijs o. Na eens rond te gaan kijken bij wat handelaars in tuinhuisjes in de buurt,schrok, ik me echt van de prijs.


Deze PVC tuinhuisjes zijn zeer licht en dus gemakkelijk te transporteren en te vervoeren. Het mag duidelijk zijn dat materialen in PVC toch eerder een negatievere connotatie hebben. Denk maar aan PVC dakgoten en nu dus ook . Kies eenvoudig jouw tuinhuis uit onze selectie houten, metalen en pvc tuinhuizen in alle maten en uitvoeringen. Bestel uw tuinhuisje online in onze shop. Levering in heel BelgiĆ«.


Tevens op een nabijgelegen locatie een opslag terrein . Laagste prijsgarantie tuinhuisjes. Een tuinhuis kan ook andere doeleinden hebben. Kijk ook eens bij onze accessoires voor bijvoorbeeld tuinhuis funderingen, .

Je bent bij ons welkom voor al je doe-het-zelf klussen. Waarmee kunnen we je van dienst zijn? Huub Verschueren, Eigenaar Hubo Chaam. Wat kun je van ons verwachten?


Tuinhuisjes - Maatwerk - Vakkundig advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts