woensdag 28 januari 2015

Mastiekhoek steenwol

Een mastiekhoek (ook wel volle hoek) vult de hoek tussen het dakbeschot en de dakopstand volledig. Mastiekschroten overbruggen de hoek, een goed . Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


Bekijk vestigingsvoorraad.

Vandaag voor 13:uur besteld morgen geleverd. Toevoegen aan klus Bewaren Bewaard. Maximaal drie producten . Lengte : 100cm Materiaal: Steenwol.


Mastiekhoek van steenwol als opstaande rand op plat dak. Door de mastiekhoek evenwijdig aan de dakrand te zetten, kunt u uw dakbedekking eenvoudig doortrekken tot de rand van het dak. Bij een hoek van 90° is de kans op een lekkage groot.

Met een mastiekhoek maakt u een hoek van 45°. Hierdoor wordt niet alleen het . Materialen De mastiekhoek wordt vanouds van hout gemaakt. Tegenwoordig zijn , ivm. Houten mastiekhoeken worden op het dakvlak en aan het boeiboord gespijkerd . De Isolatie Toko mastiekhoeken en mastiekschroten zijn in elk formaat leverbaar en zorgen voor een perfecte aansluiting van de dakbedekking met de dakopstand. Steenwol mastiekhoek trapezium, verkrijgbaar in diverse afmetingen.


Klik voor de vergroting. De lengte van deze mastiekhoeken is meter. Bij het aanleggen van de dakbedekking is de hoek die gemaakt wordt door het dak graden met het boeiboord. Deze haakse hoek verhoogd de kans op beschadigingen met lekkages tot gevolg.


Om éénvoudig dak opstanden te creëren gebruik je een Aquaplan mastiekhoek 10x10x120cm. Deze mastiekhoek , ook wel mastiekschroot genoem is gemaakt van steenwol en creëert een hoek van 100mm bij 100mm, en is 120cm lang. Schrijf de eerste review over dit product. Nieuwe en gebruikte bouwmaterialen.


Diverse bevestigingsmiddelen op voorraa vraag voor de diverse toepassingen.

Afvoeren lood ponds HWA. Onderuitlopen lood ponds HWA. Aluminium enkelwandig en dubbelwandig. Verkrijgbaar in steenwol of pir schuim.


De mastiekschroot of hoek maakt van een haakse opstand deze graden. Het regenwater zal minder snel in de hoek blijven staan waardoor de kans op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts