woensdag 28 januari 2015

Plankdragers staal

Set van metaalkleurige plankdragers. De Stoer Metaal plankhouders hebben een matte lakfinish waardoor de metaal look behouden blijft. Plankdragers koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol.


Spur Schadébo Wandrail Element dubbel sys staal wit 240cm . Handson plankdrager industrieel gegalvaniseerd staal 33xcm.

Stoere robuuste plankdragers die geschikt om onze oude houten balken als plank aan de muur te bevestigen. Veel keus bij GAMMA: planken ophangen met plankdragers , schapdragers en ophangsysteem planken. Ook onzichtbare plankdragers. Naar verlanglijst Op de. Voor kasten en planken aan de muur heeft Praxis een ruim assortiment aan plankdagers.


Bent u op zoek naar stalen plankdragers ? Bij BAZO Staalbeheer bent u aan het goede adres voor stalen plankdragers en plankdragers van andere materialen. Deze set stalen plankdragers zijn stoer.

De banden zijn van gepoedercoat staal voor een stoere uitstraling! Handgemaakt en exclusief bij . Consoles voor meervoudige toepassing:- als staande drager, tevens geschikt als glasplaathouder,- als hangende drager, met een plank tussen de . StoreMax Shelving J-haak buis enkel zwaar (25x40cm) staal. TOOLCRAFT Plaatstalen plankdragers nr. Uitvoering, Staalplaat console staal.


De plankendragers van BAZO zijn niet zomaar plankendragers. De kwaliteit van onze plankendragers is dan ook gewaarborgd. Zo zijn er TÜV testen op de . Met stelschroef voor het waterpas afstellen van de vensterbank. Voor het direct aan de wand bevestigen van de plankdrager , zonder rail.


Deze industriële plankdragers zijn een toevoeging aan ieder stoer interieur. De metalen frames met een ultra matte poedercoat laag kunnen gecombineerd . Bestel dan eenvoudig en snel op EcoTools. Bekijk direct het grote assortiment!


U kunt hier een account aanvragen. Ontdek ons ruime aanbod van Dragers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts