woensdag 21 januari 2015

Stratego spelregels jumbo

Je bent de opperbevelhebber van een echt leger. Jij stelt je troepen op. Ga je aanvallen over rechts, maar is je linker ank daardoor niet kwetsbaar? Ben je de spelregels kwijt?


Of heb je een tweedehands spel gekocht waarvan de spelregels ontbreken? De meeste Jumbo spelregels zijn hieronder als pdf te downloaden (om pdf documenten te kunnen openen heb je Adobe Reader nodig ).

Mochten de spelregels die je zoekt hier niet tussen zitten, dan kun je ons een . Stratego is een zeer tactisch en vooral erg leuk bordspel. Elke speler krijgt speelstukken, welke op het speelbord geplaatst moeten worden. Download hier de officiële spelregels van het bordspel Stratego.


Stel zo goed mogelijk je leger op en verover de vlag van je tegenstander. Voorbereiding: Voordat het spel begint, zet je in het geheim je startopstelling neer. Alle stukken staan bij . Het klassieke strategische bordspel met drie spelvarianten waaronder de keuze om met de infiltrant te.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Minimum aantal spelers: 2. Maximum aantal spelers: 2. Taal van spelregels : N-F-D-E. Land van oorsprong: Nederland. Neem een rompdeel en schuif het kartonnen dek op zijn plaats. Kijk eerst goed welk dek in dit deel van het schip past.


Zorg ervoor dat het dek overal goed in de uitsparingen van de romp is geplaatst. Zet de twee delen van de mast in elkaar en bevestig één van de zeilen. Bevestig voorzichtig de mast . In nette staat compleet stratego spel met boekje erbij in luxe uitvoering voor de echte stratego spelers is dit juist het spel graag serieus bod niet zondags. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Dit wordt echter door de meeste spelers als vrij vervelend ervaren, dus past men de regels voor de bom vaak een klein beetje aan: de bom mag wel lopen, maar niet tikken. Het speelbord toont een eiland met gebieden, die elk zijn verdeeld in drie zones. In acht van deze gebieden vind je steden. Iedere speler zit aan zijn eigen kant van het bord.


De speelstukken zijn zo ontworpen, . Keer op keer probeert luitenant Jan Zonderland samen met zijn kameraden de vlag van de Roodjassen te veroveren. Het leger van de Blauwhemden is al behoorlijk verzwakt, maar de mannen geven niet op.

Wil jij de luitenant hel. Het is dus niet te verwonderen dat Jumbo dit jaar inzet op een memorial versie. Ontwerp: Kai Haferkamp Tekeningen: Producent: Jumbo Aantal spelers: 3-spelers.


Wat niet helemaal duidelijk is uit de spelregels is de volgende vraag: Is het toegestaan om met de kapitein stap te lopen, de vlag op te pakken en nog stap te lopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts