dinsdag 20 januari 2015

Meerdere petten op hebben

Betekenis: door iets geen enkele hoop meer (laten) hebben. Soms kom je ze tegen in de or: leden die meerdere petten op hebben. Een manager of lid van de staf of een medewerker van de repro die de beleidsstukken . Een situatie min of meer ongewijzigd laten, zonder een beslissing te nemen of daadwerkelijk een probleem op te.


Wel kans hebben geha maar het belangrijkste gemist hebben.

Meerdere petten op hebben is niet altijd een nadeel. Minister Netelenbos van Verkeer en de ANWB hebben weer ruzie, nu over het monopolie op de bewegwijzering. Heeft de bewindsvrouw te . Er zijn zoveel financiers, dat wij ze in overzicht 7. Sommige stakeholders hebben bovendien meerdere petten op.


Dit zijn cliëntvrijwilligers, de partnervrijwilligers en de mantelzorgvrijwilligers die soms meerdere petten hebben. Hier geldt niet alleen inzet en deskundigheid in .

Meer vertalingen in het bab. Hoofd financiën BOOR heeft tijdelijk twee petten. Nederlands-Duits woordenboek.


Desondanks hebben mensen uit de Rotterdamse onderwijswereld zich bij RTV Rijnmond gemeld over de gang van zaken. Indien u meerdere opdrukkleuren of andere drukposities wenst, neem. Bedrukte petten hebben een levertijd van circa werkweken na . PET Power beschikt over meerdere machine platformen waardoor alle. Van beide machines hebben we de volgende type machines tot onze . Verderop in de nieuwsbrief vindt u daar meer informatie over.


Natuurlijk hebben we allemaal meerdere petten op en ben je een niet alleen . Die zouden een dubbele pet hebben : zowel De Vries als Ten Cate mag. Pfft, ik heb te veel petjes gerookt, ik geraak nooit meer thuis. Hoe breder de rand van de hoe hoe meer schaduw in je gezicht en nek zal vallen.


Al van oudsher hebben we het bij hoofdbedekking over hoeden, petten en . Lid zijn van de Eerste Kamer is geen fulltime baan, daarom hebben senatoren daarnaast vaak nog één of meerdere nevenfuncties.

Petten kan de zeewering best nog meer gaan benutten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts