donderdag 22 januari 2015

Wanddecoratie olifant metaal

Wanddecoratie van metaal met een Olifant erop. Geeft door de speciale manier van maken een heel leuk 3D effect. Helemaal met de hand vervaardigde metalen muurdecoratie, met kader, model met olifanten.


Een prachtige aanwinst voor uw huis of buiten onder een veranda. Aangezien het met de hand geschilderd is, is elk exemplaar uniek, en kan de vorm of kleur enigzins afwijken van de foto.

Wij hebben nagenoeg de gehele . U bent ook van harte welkom in onze winkel. Omschrijving: Mooie grote wanddecoratie van metaal net een schilderij. Deze gemaakt van gerecyceld metaal is weer een plaatje om aan de muur op te hangen. Doet het in huis op kantoor eigenlijk overal wel goed. Met blauwe uitloop van verf op de ruggen.


This Pin was discovered by Fotostart.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Een bijzonder mooie en hele grote metalen wanddecoratie Het betreft een afbeelding van een kudde lopende olifanten Deze wanddecoratie is 1CM breed. Metalen 3D wanddecoratie olifant.


Deze originele metalen decoratie is met de hand geschilderd. Naar verlanglijst Op de verlanglijst. Voor de mooiste 3D WANDDECORATIE en METAAL wandecoratie moet u bij ons zijn.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor wandobjecten aanbied. Zijkanten mee geschilderd. Direct op te hangen - ophangsysteem meegeleverd. Unieke metalen wanddecoraties en metalen schilderijen worden met de hand vervaardigd en tot in detail . Afrikaanse olifant vooraanzicht Aluminium Dit product wordt op maat geproduceerd.


De levertijd bedraagt meestal 2-werkdagen. Fotoprint op metaal Deze foto wordt geprint op een op maat ge. Bij Leen Bakker vind je een ruim.


Dit kunstwerk van metaal met vijf vogels op een tak is een echte blikvanger.

Het decoratieve stuk voor op de . Decoratiehanger Chapelet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts