vrijdag 23 januari 2015

Veiligheidsnet trampoline 244

Ter bevordering van de veiligheid van de trampolinespringer , is een veiligheidsnet een handig accessoire bij de Game on Sport trampolines. Het net wordt met dubbele bevestigingshaken aan de poten van de trampoline geschroefd. Het frame is vervaardigd uit dubbel gegalvaniseerde stalen buizen. Los veiligheidsnet voor trampolines van Ø 2-2cm.


Voor trampolines met poten.

Dit net wordt bevestigd aan de buitenzijde van de trampoline dus geen verlies van speelruimte. Fijnmazig net , hoogte ca. Groot assortiment trampoline veiligheidsnetten leverbaar in de afmetingen 1tot en met 2cm.


Veiligheidsnet trampoline zonder palen kopen? Trampolineland is gespecialiseerd in de beste ronde trampolines met veiligheidsnet 244cm. Vind veiligheidsnet trampoline 2op Marktplaats.


Wij leveren voor uw trampoline ook vervangingsnetten. Met een maximaal springgewicht van 1kg is dit een stevig exemplaar.

De millimeter brede beschermrand overlapt de veren zodat kindervoetjes er niet tussenkomen. Kinderen (en volwassenen) leven zich . Je vindt hier duizenden zoekertjes met speelgoed. En je kan hier ook alles aanbieden waar je eigen kids te groot voor zijn. Wie zorgt er voor Barbie als je dochter liever op stap gaat met een . Een veiligheidsnet verhindert de kinderen van de trampoline te vallen tijdens een verkeerd ingeschatte sprong.


Vóór u een veiligheidsnet koopt, controleert u best . Gratis levering vanaf € 50. Airlife los veiligheidsnet 244cm (zonder palen) Hoogte 220cm. Er is voor kinderen weinig leukers te bedenken dan lekker buiten trampoline springen. Echter is veiligheid voor BTN de Haas minstens zo belangrijk als veiligheid.


Om de veiligheid van de trampolinespringer te bevorderen, is een veiligheidsnet een handige accessoire bij de Mega Fun trampolines van Game On Sport. Je schroeft het net ( 2cm) met dubbele bevestigingshaken aan de poten van de trampoline. Etan Deluxe veiligheidsnet.


Deze trampoline voor in de tuin is goed voor uren buitenspeelplezier. De trampoline is voorzien van een beschermrand en een veiligheidsnet , zodat je kinderen niet van de trampoline kunnen vallen of zich bezeren . Prachtige trampoline waar kinderen een hele zomer springplezier mee beleven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts