woensdag 21 januari 2015

Waxedwood zwart

Omdat we uw order speciaal voor u produceren, drogen en spuiten zit er op dit product 2-weken levertijd. Voordeel dat wij uw order voor u produceren is:. WaxedWood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Het biedt een combinatie van hoogwaardige houtproducten, met een impregnatie van een verduurzaming met een waterafstotende werking.


De hechting van de kleurlaag is extra duurzaam omdat er op WaxedWood geen schimmelvorming ontstaat, waardoor de verf niet afbladdert. Het uiteindelijke eindresultaat van de kleur wordt beïnvloed door een aantal factoren, zoals de houtsoort, de kleur van de ondergrond en de structuur van het hout.

Rabatplank vuren 18x1mm, geïmpregneer WaxedWood , € per m¹. Het hout wordt onder vacuüm en druk verduurzaamd tegen houtaantasting. Tegelijk wordt een emulsie van diverse wassoorten ingebracht. De was bevindt zich in de poriën en maakt het hout waterwerend. Lariks Schaaldelen Douglashout Siberisch lariks een fijnjarig houtsoort.


Ceder Waxed Wood Cedral Eikenhout Open gevelbekleding. Uiteraard kunt u het ook zwart beitsen zoals hieronder is gedaan met de houten schuur. Dit is met name in de zonkanten en wanneer het hout zwart van kleur is.


Chaletwoning Waaierhoen kenmerkt zich door zijn vele raampartijen aan de voorzijde, waardoor er veel lichtinval naar binnen komt.

Voor onze nog te bouwen woning willen we een verticale houten gevelbekleding plaatsen met open voeg. Deze wensen we zwart te lazuren. Nu zijn er nogal wat soorten hout en behandelingen. Gedrenkt, geimpregneer hydro thermisch,.


Nu las ik over waxed wood. Is geimpregneerd vuren met met . See more ideas about Arquitetura, Barn and Barn houses. Voorbeelden zijn Platowoo Modiwoo Nobelwood en WaxedWood (van Foreco).


Bij Nobelwood wordt onder verhoogde temperatuur en druk het hout. In een dompelproces polymeriseert pyrrool in het hout, met als resultaat een zwart , mat uiterlijk. Dit innovatieve product vergroot de mogelijkheden om met hout te bouwen aanzienlijk. Regendruppels rollen van hout af, houtrot en andere aantastingen krijgen hierdoor geen kans. En, misschien nog wel het allerbelangrijkste, het hout is geheel onderhoudsvrij!


Het aluminium profiel is zwart geanodiseerd. Tevens is het mogelijk om de profielen in gebogen vorm toe te passen. WaxedWood is, zonder verfsysteem onderhoudsarm en rekent definitief af met houtaantasting.


Op het hout is jaar projectgarantie mogelijk, ondergebracht bij de SGVH. En zorgt voor extra allure op plaatsen waar een duurzaam karakter dient te worden gecombineerd met een decoratieve functie.

Als gevelbekleding of kozijnconstructie, voor schuren . Vraag naar onze gecertificeerde producten. Is dit het type wat u zoekt of zijn er andere wensen, vul dan het vrijblijvende offerte formulier in. Wanden: Uitgevoerd in zwart ThermoWood hout en zijn volledig geïsoleerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout. De binnenzijde is voorzien van spanten.


Wij hebben gekozen voor de de waxed wood planken in zwart met een zweedsrabat verbinding. Hierdoor worden de planken horizontaal geplaatst. Hieronder is een uitleg over waxedwood. De tekst is afkomstig van de site van Foreco waar ook meer informatie staat over alle vormen van hout.


Een nieuwe dimensie in hout . Achterzijde Waxed Wood zwart , voorzijde Canexel. Dak: Puntdak, stalen dakpanplaat met naadloze aluminium dakgoot. Spotjes op dimmer in het dakoverstek aan de voorzijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts