woensdag 28 januari 2015

Boot schilderen prijs

Wij kunnen u geen vaste prijs geven voor jachtschilderwerk. Elke boot en elk project is uniek. Wat we wel kunnen is een klein overzicht geven van eerder schilderwerk waar onze jachtschilders en werven op hebben gereageerd en een offerte voor hebben uitgebracht.


Van een kleine polyester boot verven tot het volledig . Een jachtschilder kan het reguliere jachtschilder - en plamuurwerk doen. De booteigenaar kreeg een goede prijs en vond in dit bedrijf meteen een vakman voor andere klussen.

ZOMER AKTIE SCHILDERWERK. Staat u schip er niet bij ? De tarieven voor het schilderen van uw schip zijn afhankelijk van de lengte van het schip. Om het maximale uit uw schilderwerkzaamheden te halen. Is de voorbehandeling nog altijd het belangrijkst.


Niet zozeer het merk verf. Wanneer er veel roest in uw oude verfsysteem zit, kunt u het best de boot laten stralen. Met stralen krijgt een oppervlakte ruwheid van Sa 5- .

Het schilderen van de boot : het lijkt een immense klus – en dat is het ook. Naast het optische plaatje is het verven van een boot ook vooral. Het prijskaartje van het laten schilderen van een boot is afhankelijk van hoeveel je wilt laten schilderen en wat de huidige staat van de boot is.


Let op de totaalprijs is excl. Maar incl gebruikte materialen. De meterprijs is voor het gehele schip. Bootlak of antifouling nodig? Koop nu tegen de voordeligste prijs bij Bootverfshop.


Nu ben ik opzoek naar een jachtschilder die goed werk aflevert tegen een redelijke prijs. Romp en dek letten spuiten? Meer resultaten van zeilersforum. In de schilderswereld is het gebruikelijk om een uurtarief te betalen.


Het uurtarief schilder of de schilderwerk prijzen van ieder bedrijf is afhankelijk van een aantal factoren. Zo spelen ervaring en leeftijd hierbij natuurlijk een grote rol in de gemiddelde kosten van een schilder. Uw schip schilderen of spuiten. Schilderen is in tegenstelling tot spuiten een arbeidsintensieve en daardoor kostbare klus. Informeer bij één van onze specialisten over schilder - of spuitwerk voor uw motorboot of zeiljacht.


Prijzen exclusief BTW, Prijzen inclusief BTW.

Voor een sterke verflaag. Wilt u uw boot schilderen ? Vind hier een aantal handige tips voor de doe-het- zelver of laat uw boot door onze professionele vakmensen schilderen. Is uw onderwaterschip toe aan nieuwe bescherming? Wij bieden een ruime keuze verf en antifouling voor het stalen onderwaterschip tegen een scherpe prijs ! Plaats gratis je opdracht in de categorie Schilderen en Spuiten en ontvang snel offertes van gerenommeerde onderhouds- en vakbedrijven. We kunnen het voor u verzorgen.


Informeert u naar onze concurrerende prijzen voor schilderwerk. Richtprijzen voor het aanbrengen van antifouling onder uw boot. Wat zijn de kosten om een polyester boot te schilderen ? Dit hangt helemaal af van de hoeveelheid verf af die nodig is een boot te schilderen. Tussen de verschillende merken die wij voeren zijn ook prijsverschillen , de voorkeur .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts