maandag 19 januari 2015

Siberisch lariks rhombus

Rhombus is een vorm van open gevelbekleding, hetgeen goed ventileert. Het hout is zeer populair voor diverse buitentoepassingen door haar: Duurzaamheid: Het hout kan ook onbehandeld buiten worden toegepast, direct grondcontact dient men te . Rhombus profiel is een soort open houten gevelbekleding die voornamelijk horizontaal wordt toegepast. De vorm is een trapezium.


De latten worden zo geplaatst dat het water wat er tegenaan komt er afloopt.

Open Gevelbekleding Red Cedar vergrijsd. Ce-markering siberische lariks gevelbekleding. De dubbele rombus geeft een moderne strakke doorlopende lijn aan een tuinwand of gevel. Het voordeel van dit profiel is dat de wand wel wind en waterdicht is, terwijl het lijnen spel behouden blijft. Het profiel is verkrijgbaar in verschillende exclusieve houtsoort.


Levendige gevelbekleding. Het hout begint met een groenbruine kleur waarna deze binnen een jaar geleidelijk verkleurt naar een warme bronze tint.

Lunawood is thermisch gemodificeerd hout. Hout van constante kwaliteit wordt geproduceerd in een continue proces om aan de hoge eisen te kunnen voldoen, waarbij met verschillende ecologische aspecten rekening wordt gehouden. De belangrijkste houtsoorten die we modificeren zijn Scandinavisch . Boven de €80- gratis bezorging! Zowel in Nederland als België wordt steeds vaker gekozen voor een natuurlijke gevelbekleding in hout of composiet. Er zijn echter zoveel mogelijkheden dat je letterlijk door de bomen het bos niet meer ziet.


Niet alleen op het gebied van hout en composiet soorten maar ook op het gebied van verfafwerking en. Hij is onbehandeld en heeft een geschaafde zichtzijde. Specialist in houten gevelbekleding op maat. Eiken, Kastanje, Douglas, Western red cedar enz.


Lijstwerk in Zuid-Amerikaans Grenen. Hollan bekend als specialist in massief houten plafond-, wand- en gevelsystemen. Vóór die tijd waren er andere werkzaamheden en een an- dere eigenaar. Twee jaar geleden zijn de gevelactiviteiten for- meel ondergebracht bij Derako Facadesystems.


Europees lariks, lorken, lerken (Nederland), Lärche (Duitsland), mélèze (Frankrijk), larch (Groot-Brittanië).

Amerikaans lariks, Eastern larch, Eastern Canadian larch, tamarack. Amerikaans lariks, Western larch, tamarack, hackmatack. This Pin was discovered by Gadero hout. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Siberisch lariks , Russisch lariks, Dahurian larch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts