woensdag 21 januari 2015

Klepbank oud

Klepbank gelooggeloogde klepbank oud. Veel geloogde klepbanken ,ook banken in de originele staat, of opgeknapt. Vind oude klepbank op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Oud is Nieuw maakt klepbanken op maat.


Bij Old BASICS kun je originele oude klepbanken in een mooie landelijke brocante stijl vinden.

Zoek je een kleine (kinder) klepbank of juist een hele lange? We hebben een wisselend assortiment van veel maten originele oude klepbanken staan en het assortiment wordt regelmatig aangevuld. Oude lange houten klepbank , waar nodig onderdelen vervangen en geloogd. Hier voor de toekomst ontworm met logen gaat alles doo en met ontworming erna voorkom je dan voor de komende jaren houtworm. De armleuningen buigen iets naar buiten, vandaar . Naast een prima zitplaats biedt de bank ook een perfecte opbergruimte!


De banken hebben een schuine rugleuning voor optimaal zitcom. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Deze mooie oude klepbank moet met spijt in het hart weg omdat we er geen plaats meer voor hebben.

Ze heeft een beetje liefde en aandacht nodig… € 7 00. Een klepbank met een sierlijk sterretje in de rug. De nieuwe klepbanken zijn nagemaakt naar oud model en in veel verschillende maten en modellen verkrijgbaar. Als een bepaald model er niet.


Mooie tinten, mooie sfeer! Oud houten klepbank XL, afmeting ca. Winkelverkoopprijs € 599-. Dit betreft een nieuw product. Gratis verzending vanaf € 50.


Bent u op zoek naar een tweedehands of nieuwe bank? Wij hebben houten banken, leren banken en stoffen banken. Kom langs of bestel ze online!


Deze klepbank is in elke gewenste maat, opstelling en kleur te leveren. U kunt desgewenst een kussen op maat bijbestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts