donderdag 15 januari 2015

Rolborder kopen

Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen.


De geïmpregneerde naaldhouten 2x 30cm tuinborder is een extra lange borderrol voor het afwerken van borders in de tuin.

De borderrol is verbonden. Ronde rolborders in geïmpregneerd grenen of hardhout. Binnen één week in huis. Bestel de grenen rolborder online en profiteer van onze razendsnelle levering! Borderrol Bama kunststof groen meter.


Set van stuks in elkaar te schuiven borderrollen met een totale lengte van 3 . Rolborder borderrol geimpregneerd grenen 180cm - 180x20x5cm.

Met deze mooie houten borderrand kan je de verhoogde borders in je tuin perfect afwerken. Ze geven een natuurlijke uitstraling en zijn flexibel waardoor je mooie organische vormen in je tuin kan gaan creëren. Houten rolborders zijn handig voor het verhogen van tuinborders. Kies in onze webshop uit drukgeimpregneerd naaldhout en hardhout rolborders , houten bielzen, borderwanden en meer hout voor borders.


Bestel deze rolborders samen met vierkante palen voor plaatsing in uw tuin. Wij leveren buitenhout gemiddeld in 4 . Met een rolborder maakt u verschillende afscheidingen in uw tuin. Dit kan zijn door te werken met hoogtes, maar ook met verschillende vlakken. Doordat de rolborders van Intergard geïmpregneerd zijn wordt de levensduur aanzienlijk verlengd en zullen ze niet zo snel aangetast worden door invloeden van buitenaf. Ook een rolborder bestel je bij de Nr.


Te koop bij SpeelgoedFamilie. Deze rolborders hebben samen een totale lengte van m en zijn ideaal voor het verfraaien van uw tuin! De rol is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig groen geimpregneerd grenenhout, waardoor de rolborders stevig, duurzaam en . Een pergola brengt sfeer in uw tuin!


Ze kunnen dienen als afscheiding, als steun voor klimplanten of ze kunnen leiden naar een romantisch zitje in de tuin.

Natuurlijk kunt u zelf een pergola ontwerpen en het benodigde hout kopen. We hebben echter ook kant en klare bouwpaketten waarvan de . Thuislevering : € 600. Voeg toe aan winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts