zondag 18 januari 2015

Restaurant oudaen utrecht

Gewaardeerd met een 2. Het was een periode van grote bloei voor de stad Utrecht , destijds de belangrijkste stad in de Noordelijke Nederlanden. Andere gedeeltelijk bewaard gebleven exemplaren zijn onder meer Kranestein (Oudegracht 55), Drakenburg . Frans restaurant , Grand Café. Oudaen Restaurant in Utrecht.


Afgelopen zaterdag was de feestelijke opening.

Dit is waarom wij naar het vernieuwde . In dit sprookjesachtige stadskasteel van Utrecht kunt u lunchen, borrelen, vergaderen en dineren in een romantische sfeer. Kroonluchters met echte kaarsen, openhaard op de achtergrond en muren zo hoog u kunt kijken! Geniet van heerlijk eten in een middeleeuwse . De man, waarschijnlijk onder invloed van alcohol, was door het dak gevallen in het pand aan de Oudegracht en is . Hoge plafonds, veel klassieke trappen, robuust en majestueus meubilair en toch uitnodigend voor een brede doelgroep.


Telefoonnummer, Openingstijden, Parkeren en meer! De sfeer is informeel en de menukaart biedt voor elk wat wils.

In het monumentale pand. Aan de zijde van de Oudegracht bevinden zich bovendien twee gezellige terrassen. OUDAEN stadskasteel stads bier stads eten. De website voor het vinden van al uw vergader, congres en evenementen locaties in Nederlan zoeken en snel vinden op plaats, postcode of soort locatie.


Plaatje van een pan midden in Utrecht , heerlijk langs de grachten. Over binnenkomen gesproken: dat doen wij ook maar eens. Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Willen jullie een chique of speelse sfeer ? Entree maken over de Oudegracht of via het water? Trouwen in één van de ( vernieuwde) zalen of liever in onze bierbrouwerij?


Uitgebreid dineren, lunchen . Met mooi weer is er het terras waar bezoekers kunnen genieten van het huisgebrouwen bier. De ideale plek voor een gezellige borrel of . Een verrassend uitstapje! Hier heten wij u dagelijks van harte welkom voor een kopje koffie met gebak, informele lunch en diner.


Ook voor een huisgebrouwen biertje . Dat laat huidig eigenaar.

Wat Airbnb-verhuurders zeggen. The Proeflokaal (tasting room) is the most eye-catching space in this charming castle. Where troubadours once entertained medieval patrons with their. Het voortbestaan daarvan kwam in gevaar toen de twee exploiterende vennootschappen vorig jaar surseance van betaling .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts