vrijdag 23 januari 2015

Partij oude ramen

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Twee oude losse ramen met melk glas ruim 1jaar oud ,maten zie foto.


Partij oude metalen ramen met spiegelglas. Mooie restpartij nieuwe kozijnen. Geëtst glas - Collection - Benko oude antieke bouwmaterialen.

Nieuwbouw achter authentiek herenhuis. Ben jij op zoek naar oude bouwmaterialen in Rotterdam en omstreken? Dan is Mammoet oude bouwmaterialen úw partij. Wij hebben een groot assortiment in oude voordeuren, glas-in-lood ramen , antiek hekwerk en antieke schouwen.


Bekijk ons aanbod op de website of neem contact op met één van onze professionele . Voorlopig weten we wel waar naartoe met al het materiaal dat we afbreken, maar ik vraag mij toch af waar ik da ramen naartoe moet doen? Het betreft houten ramen met dubbele beglazing van toch wel serieuze afmetingen. Voor een serre heb ik enkele mooie grote partijen enkel glas zonder kader. Diverse deuren, voor binnen en buiten, diverse maten en uitvoeringen, kom kijken !

Paneeldeuren, oude en antieke . Hierop stonden achtereenvolgens: Kamstra, Kolthek, Peltenburg, Lansink jr. Kelder, Reits- ma, Pel, Meisner, Van Raam en W. Onkenhout uit Haarlemmermeer. In Amsterdam behaalde de partij meer stemmen, maar met betrekking tot de gemeenteraadsverkiezingen beklaagde Kolthek zich over het gebrek aan . Oud en antiek gebruikt gereedschap.


Grote voorraad oud en antiek gebruikt gereedschap. Honderden oude glas in lood ramen en panelen ook sets . Maar ook nieuw hout en plaatmateriaal. Antieke tegels ongeveer stuks, er gaan tegels in een m2. Prijs per meter €6- prijs voor de partij €35.


Bart Maddens en Karolien Weekers, die in deze studie het geld van de partijen onder de loep nemen, ramen de activa van alle Belgische partijen samen op miljoen euro – meer dan miljard in oude frank. Want elk jaar weer stort de overheid in totaal 53 . In deze keuken komt de buitenwereld binnen door de verschillende ramen. De grote raampartijen met de smalle donkere kozijnen zijn oude bekenden, maar het raam in het dak is een noviteit. We genieten in de keuken van de prachtige lichtval en de goede sfeer die daaruit voortvloeit. Voorbeeld van integratie glaspartijen in staalskeletbouw door Arjaan De Feyter.


Grote raamvlakken zorgen voor veel lichtinval. Ontwerp: Egide Meertens).

Foto: Egide Meertens Save. Veel glas, veel licht in huis. Glas in oude gerenoveerde woning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts