maandag 26 januari 2015

Hardhoutschroeven

In onze webshop vindt u de meest verkochte schroeven voor hardhout. Deze schroeven worden gemiddeld beoordeeld met een 4. De hardhoutschroeven van het merk DynaPlus zijn gemaakt van gehard staal en perfect voor plaatsen van schuttingen, overkappingen en hekwerken van hardhout, zoals Bankirai en Azobe. Het roestvrij staal is twee keer zo sterk als rvs Azodat u niet bang hoeft te zijn dat hij afbreekt bij het inschroeven.


De speciale boorpunt aan de hardhoutschroeven zorgt ervoor dat u de schroeven probleemloos verwerkt in hardhout zonder het hout . Zonder voorboren een hardhouten schutting plaatsen?

Welkom bij dé specialist! De hardhout schroeven van Wovar zijn gemaakt van roestvast staal A4kwaliteit. BTW: € 3Staffelprijs vanaf: € 242. Voor 17:bestel morgen in huis. Deze RVS soort is twee keer zo sterk als RVS Awaardoor je moeiteloos kunt inschroeven zonder afbreken tijdens het indraaien.


PFS is een schroef met zelfborende punt en extra freesribben voor het goed aantrekken van het materiaal. Schrijf de eerste review van dit product. Deze rvs Aschroef maakt voorboren in hardhout overbodig.

Speciaal ontwikkeld voor Geimpregneerd en hardhout. In elke verpakking is een passend bitje toegevoegd. Hardhoutschroef gehard RVS. Prijs (ex. BTW): 1€.


De zelftappende hardhoutschroeven van Rotadrill zijn uiterst geschikt voor tropisch hout en hardhout. Zelfborend met freesribben torx. De rode punt bevat een uniek smeermiddel, waardoor de schroef extra gemakkelijk indraait. Daarnaast zijn de schroeven gemaakt van gehard roestvrij staal, waardoor ze extra sterk zijn en perfect voor buiten.


Met een groot assortiment voor alle branches. Geharde inox schroeven met een gereduceerde bolverzonken kop voor hardhout. Voorboren niet noodzakelijk door de speciale snijpunt. Verzinken mooi in het hout. Ik ga mijn eigen schutting maken van hardhout.


Ik gebruik hier hardhouten planken voor van 180x14x1. Dus in de lengte (verticaal) 1met een dwarsplank (horizontaal) van 180. Alles ga ik voorboren en de planken schroef ik aan elkaar vast met RVS schroeven. Is het verstandig om ook nog houtlijm of .

Roestvaststalen hardhoutschroeven. Dit zijn topkwaliteit schroeven met een speciale voorsnijpunt. Daarnaast hebben hardhoutschroeven en grove draad speciaal geschikt voor in hardhout.


Nagenoeg geen breuk en niet of nauwelijks voorbooren is het beste mogelijk met PFS hardhoutschroeven. De PFS schroeven zijn met name zeer geschikt als vlonderschroeven voor terrasbouw. Dit betreft een nieuw product. Onze prijzen zijn altijd zeer scherp.


Wij hebben een ruim assortiment van alleen de kwalitatief beste merken zoals Makita en DeWalt. Bestelt u voor meer dan eur 7- ex btw, dan verzenden we gratis. Heeft u vragen over de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts