woensdag 21 januari 2015

Gelakte trapleuning schilderen

Dit is dan ook de volgorde waarin alles moet . In deze video leg ik je uit hoe je een trapleuning kunt schilderen. Bekijk onze website voor nog meer tips! Lees hier welke verf je hiervoor kunt nemen!


Schilderen met rolletje of kwast?

Wij hebben een nieuwbouw-woning gekocht. Stair Care de traponderdelen. Trapleuning opnieuw schilderen? Als u de bestaande trap helemaal heeft opgeknapt dan moet eigenlijk de muurleuning ook nog een opknap beurt krijgen.


Maar hoe pak je dat nu aan? Als het een ronde leuning is dan is deze vaak in de loop der jaren meerder malen geschilderd. Hallo allemaal, Ik heb een houten trapleuning en dorpels.


Ik wil ze nu netjes glad schuren en ze dan opnieuw lakken.

De vraag is nu: waar doe je dit mee? Vernis, Glitsa, beits of iets anders? De trapleuning is hier gelakt. De dorpels staan in de olie.


Bent u van plan uw trap te schilderen ? Heeft u hulp nodig bij het verven of laat u dit liever over aan een vakman? Meer informatie in dit artikel. Voor het zitvlak en de leuning kun je een velvetroller gebruiken. Haal deze eerst over een stuk afplaktape om loszittende deeltjes te verwijderen. Werk in verticale richting en rol daarna horizontaal uit.


Zo verdeelt de verf het beste en krijg je een strak resultaat zonder strepen. Alles over de mogelijkheden en prijs. Met de nodige handigheid en ervaring kan je het natuurlijk zelf, maar onthou dat een trap schilderen een vakmanschap is dat niet voor iedereen is weggelegd. Fouten bij het doe-het-zelven. Staal verven hoe werkt dat?


Voor het schilderen van staal is het van belang dat we gebruik maken van kwalitatief goede producten en dat we goed voorbereid en zorgvuldig te werk gaan.

Houten trap vakkundig schilderen , beitsen of lakken Het zelf schilderen van een houten trap, trapleuning of trapopgang in huis! Een geschilderde, gebeitste of gelakte trap kan een blikvanger zijn in het interieur. Afhankelijk van de ondergrond oftewel de houtsoort en uw voorkeur kunt u voor de afwerking van de trap kiezen . Er zijn veel fabrikanten van verf, lak of beits die hun . De leuning is ongeveer meter lang. Graag ontvangen wij een prijsopgave. Onze archi stelt een stalen trapleuning voor die we dan moeten schilderen , wij denken echter dat inox makkelijker is in onderhoud.


Het prijsplaatje geeft wel een groot. Bij gelakt , gegalvaniseerd of verzinkt staal , kan je dat niet omwille van de oppervlaktebehandeling. Binnendeuren schilderen : hoe begin je eraan en welk materiaal heb je nodig?


Mahoniehout wordt ook veel gebruikt maar heeft een hele fijne uitstraling en wordt vaak glanzend gelakt met een blanke lak, erg mooi in een donkerdere kleur! Hierdoor is het vaak niet nodig om ook nog een trapleuning. Nog een tip: schilder de treden om en om, dan kun je ook nog naar boven tijdens het klussen!


Bij het ontwerp van Ons Eigen Huis gaan we uit van twee steekwoorden: stoer en robuust. Die maakt Froukje in de Maakplaats van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts