maandag 12 januari 2015

Sokkel voor beeldje

Sokkels voor beelden van beton, natuursteen, basalt, versteend hout of andere materialen kan bij Bronzen Beelden Winkel. Bij een bronzen beeld mag natuurlijk een mooie sokkel niet ontbreken. Zo komt uw beeld nog beter tot zijn recht.


Wij hebben in ons assortiment diverse sokkels van natuursteen, zoals hardsteen . Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare sokkel voor beeldje !

Laten we aan de slag gaan ! Geef een beeldje een luxe en kunstzinnige uitstraling door het op een sokkel te plaatsen. U kunt kiezen uit een sokkel. Deze sokkels zijn prachtig gepolijst. Koop of Verkoop sokkel op op Marktplaats. Wij hebben een brede collectie aan paardenbeelden, de beelden worden met de grootste zorg en detail afgewerkt.


Beeldje sarah borststuk op sokkel. Wanneer u een tuinbeeld in uw tuin zet, wilt u die natuurlijk goed onder de aandacht brengen. Op een sokkel staat uw tuinbeeld of zonnewijzer wat hoger, waardoor deze tuinornamenten nog beter tot hun recht komen.

Er zijn sokkels verkrijgbaar in diverse stijlen, van modern tot klassiek. U vindt dus altijd wel een model dat . Hoogte : 29cm Doorsnede sokkel : 15cm PRIJS : 8€ Af te halen na telefonische. Het Romeinse Rijk (Latijn: Imperium Romanum) was van oorsprong een stadstaat op het Italisch schiereiland die zich vanaf de zesde eeuw voor Christus begon uit te breiden en uitgroeide tot een rijk dat op zijn hoogtepunt alle landen rond de Middellandse Zee omvatte. Dit is een (onvolledige) chronologische lijst van beelden in 's-Hertogenbosch. Het bereikte zijn grootste . In onze tuin zult u er wel nog vele aantreffen echter we proberen ze steeds meer te vervangen door hardhouten sokkels van Azobé.


Items van in de categorie Beelden. Is dit op gras etc dan kan het beeld er. Collectie: Archeologische vondsten uit Nederland. Tharau Denkmal: Mooi bronzen beeldje van een meisje op een sokkel. Beeld is gesigneerd en met brons kwaliteit zegel.


Afmetingen van dit bronzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts