vrijdag 16 januari 2015

Gadero kerstboom

In deze video leggen we uit wat de verschillen zijn tussen diverse kerstboomsoorten. Kerstbomen zijn er in verschillende soorten, maten en prijzen. We kijken naar de groene spar, omorika spar, zilver spar en de luxe nordmann kerstbomen.


De Groene Spar, de traditionele kerstboom , is qua prijs erg aantrekkelijk en heeft. Kies uit A-kwaliteit en mooi volle Nordmann kerstbomen van 1tot 2cm.

Wij bezorgen kerstbomen in heel Nederland en Vlaanderen. Wij hebben hier voor u handige tips verzameld voor het plaatsen van kerstbomen. Denk aan het versieren van kunstkerstbomen tot advies over Easyfix-kerstboomstandaarden. Een houten kerstboom is de trend van de laatste jaren in Belgie. Zoekt u een onderhoudsarme kerstboom zonder naalden?


En een trendy kerstboom die weinig ruimte in uw huis nodig heeft? Overweeg dan een houten kerstboom van Gadero. Kies uit diverse formaten houten kerstbomen van klein tot meter hoogte.

De reden: heel Nederland wil de dag na Sinterklaas een kerstboom optuigen. Gadero bouwde een mega 3D kerstboom van hout! Want de ruimte in de wagens van de besteldiensten is op zeker moment simpelweg op. Hoe eerder je een kerstboom online boekt, hoe lager de prijs. Dat is het nieuwe idee van houtwebshop Gadero.


Half Nederland wil graag de dag na sinterklaas de kerstboom in huis hebben. Deze enorme piek werd het Groningse bedrijf afgelopen jaar bijna fataal. Transportnetwerken begonnen te kraken.


Hier droppen we even een meter kerstboom ! Geen gedoe met naalden op je achterbank van de auto, de kerstboom wordt in heel Nederland en Vlaanderen thuisbezorgd! We hebben er zelf gaatjes in geboord en zo lampjes in verwerkt, de draden lopen opzichtbaar achterlangs. Wel had ik even gebeld of deze nog voorradig was.


Binnen dagen had ik deze boom in huis. Ik heb werkelijk nog nooit zo een malafide bedrijf meegemaakt! Echter bij elke dag dat het geleverd zou worden kreeg ik weer een SMS dat het niet doorging.


BTW, het zijn standaard SMS-en die ze . Denk aan houten schuttingen en hardhout vlonders tot fraaie houten tuinmeubelen voor buiten en trendy eiken vloeren binnen.

Tevens ruim assortiment echte kerstbomen , houten en kunstkerstbomen. Dit jaar een keer geen echte kerstboom voor de verandering?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts