maandag 12 januari 2015

Slot poort hekwerk

Slot voor draaipoorten een industrieel slot van roestvast staal met een aluminium kast. De schoot is eenvoudig om te draaien van links,- naar rechtsom draaiend. De beide schoten zijn mm verstelbaar zonder het slot te hoeven demonteren. De nachtschoot heeft een diepte vergrendeling van mm. Onze visie is om bij elk kwalitatief hekwerk een poort te hebben met minimaal Locinox component gemonteerd.


Elk slot binnen ons gamma wordt uitvoerig getest in ons eigen testcenter waar ze langdurig aan de meest extreme omstandigheden blootgesteld worden.

Locinox sloten zijn dé garantie voor een goed sluitende poort. We hebben een uitgebreid aanbod aan sloten voor tuinpoorten , industriële poorten , en zwembadpoorten. Poort scharnieren, sloten , paumellen, poortdrangers, elektrische ontsluiters, poortgrendels, aanslagen, poortkokerprofielen , cilinders, kleefmagneten, . Ook zware uitvoeringen geschikt voor cilinders en veiligeidsrozetten.


Speciale korte cilinders. Kastslot met witte slotplaat incl. GAMMA cilinderoplegslot draairichting 1. Deze zijn specifiek gemaakt hiervoor.

Wenst u advies op maat aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Merelbeke - Nijverheidsweg 1. Waarvoor koopt of maakt u een poort ? Om uw perceel af te schermen en misschien wel om ongewenst bezoek buiten te sluiten. Maar wat heeft u aan een hekwerk , als er geen goed hekwerkslot of poortslot in zit. De poorten zouden dan zo geopend kunnen worden.


Geran biedt u een ruime keus op het gebied . Industrieel slot met aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenwerk. Dit slot wordt als standaard aangeraden voor al uw industrieel. Een massieve roestvrijstalen dieptev. De regelbare dagpen zorgt ervoor dat het slot altijd in de slotvanger valt en een massieve roestvrijstalen valhaak zorgt voor een extra beveiliging.


Insteekslot met 1 roestvrijstalen mechanisme. De massieve roestvrijstalen valhaak en regelbare dagpen maken dit slot uniek in zijn soort. De valhaak in combinatie met bijhorende aanslag verhindert het uit elkaar trekken van de poort.


Het slot kan toegepast worden op metalen en aluminium poorten of gebruikt worden . NuBuiten : buitenleven expert. Deurbeslag, cilinderslot, poortbeslag en ander hang en sluitwerk vindt u op Tuinafscheiding. Snelle levering in heel NL!

Bestel eenvoudig online. Met Locinox- scharnieren kan éénzelfde poortvleugel naar links of rechts draaien. Pure eenvoud en makkelijke installatie. Het meest gesofisticeerde, door spuitgieten gevormde Lock-Latch-lichaam, gemaakt van speciaal voorbereid glasvezelversterkt polymeermateriaal.


Alle metalen onderdelen zijn van roestvrij staal. Uitgerust met een sterke 5-pins cilinderslot. Vergrendelt en ontgrendelt aan. AMF Poortsloten en Poortonderdelen.


Op zoek naar sloten of scharnieren? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan sloten en scharnieren. Bekijk hier ons online aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts