vrijdag 30 januari 2015

Empire mahonie multiplex

Het komt voor in grote afmetingen die goed geschikt . Zoekt u een klein stukje? Een veelzijdige plaat is de Buynzeel suprahecht die zich uitstekend leent voor . Vind mahonie op Marktplaats. Zo goed als nieuw Ophalen.

Uniek mahonie empire schrijf kabinet topbureau louie-seize. Super zeldzaam gesigneerd topbureau,gemaakt in amsterdam door het sintjoris gilde(zie foto4). Voor iedereen een voordeel.


De inhoud is niet te koop het schrijfkabinet. Kabinet verkeert in zeer goede staat. Achterkant en binnenwerk is van eiken.


Prijs: Verkocht Gemaakt in opdracht voor de expositie 'L' empire des jouets' in Parijs. Ontbrekend: multiplex Galerie – Hanneke Rijks hannekerijks.

Antiek Hollands mahoniehouten empire kabinet ca. Zinkeldak, lichte fineerschades 225x165x60cm. Multiplex bureau model Rietveld voor Binnenhuis Architecten De Ploeg Leiden (plaquette) 75x120x70cm. Vroeg 19e eeuwse Hollandse empire penantkast van mahoniefineer op eiken, recentelijk professioneel gerestaureerd en gepolitoerd 92x100x53cm. In prima vintage staat (enkele krasjes hier en Antieke dressoir in mahonie hout en versiering in zwart hout met laden (kleinere en grote laden).


Knoppen van laden in porcelein. Productie in de vro… Prijs o. In prima vintage staat . Multiplex buffet met schuifdeurtjes en open legplanken, jaren ' 6 H. Halfrond eiken wandschap gefineerd met mahonie. Mahonie fineer op multiplex. Size: 1x 1x cm.


Collectie: Over Water B. Om het risico van beschadiging als gevolg van trek en krimp te voorkomen kan men het beste fineren op plaatmateriaal, zoals MDF, multiplex of spaanplaat. Kast: mahonie hout, oude bedplanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts