maandag 13 april 2015

Bodemplaat paardentrailer

Heeft iemand ervaring met het zelf plaatsen van een nieuwe hardhouten ( betonplex) bodem in de trailer ? Er ligt nu een houten bodem in met rubberen gietvloer. Y) alvast bedankt, Groetjes . Bodem trailer vervangen: welke bodem kies jij? Door de ammoniak in de urine van de paarden wordt een houten vloer van een trailer bij verkeerd gebruik snel aangetast.


Het is belangrijk om de trailer regelmatig te ventileren en goed schoon te houden.

Verder is het aan te bevelen om een rubber . Met aluminium vloerplanken in uw paarden trailer , maakt u een bodem die niet meer wegrot. Deze aluminium vloer profielen zijn speciaal gemaakt voor trailers en aanhangwagens. Ze zijn licht, sterk en makkelijk te monteren. Voor een tweepaards trailer.


Ook voor paardentrailer onderdelen bent u bij ons op het juiste adres want wij hebben de meeste onderdelen uit voorraad leverbaar. De verschillen tussen houten en AluBiComp-vloeren in paardentrailers en nuttige tips over de reiniging van de desbetreffende materialen. Bij het constateren van een verrotte bodem adviseren wij u altijd de gehele bodem te vervangen.


Ook kan het oude deel al vocht aangetrokken hebben wat zich later pas openbaart.

Vaak is de bodem van een trailer van hout gemaakt. Betonplex, verlijmd multiplex en hardhouten planken zijn veel voorkomende bodems. Alle houten bodems krijgen op den duur last van rot. Soms is dit niet gemakkelijk te controleren, zeker wanneer er een gietvloer of verlijmde mat op de bodem is . Paardentrailer Humbauer Balios Aero voor paarden in zeer goede staat, net op onderhoud geweest.


Aluminium bodemplaat , houten zijwanden. Uniek, de AluPlast vloer, jaar zekerhei onverwoestbaar en duurzaam. Nooit meer een rotte bodemplaat , nooit meer de twijfel en bezorgdheid over uw vloer. Het rotten van de vloerplaat is verleden tijd.


De bodem van uw trailer kan zó verrot zijn, dat uw paard er zelfs doorheen kan zakken! Met laden, maar ook tijdens het rijden. Daar moet u toch niet aan denken ? Dus heeft u het vermoeden van een zachte plek in uw bodem of wanden.


Schadeherstel aan uw paardentrailer. Helaas gebeurt het toch en het kan ook u overkomen. Regelmatig krijgen wij vragen over de reparatie mogelijkheden van een polyester trailer.


Vaak direct gevolgd door de vraag of dit niet moeizamer en dus alleen tegen veel hogere kosten te . Eerlijk advies tegen een hele scherpe prijs.

Nieuwe bodem in mijn trailer. Ziet er weer tip top uit. Mijn trailer van jaar oud helemaal laten renoveren en is weer echt als nieuw! Kan het iedereen aanraden.


Top service en vakmanschap, mijn complimenten . Atec is fabrikant van de beste professionele paardentrailers en aanhangers. Een doordacht en uniek kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. Spring naar Materiaal bodem - Ook de kitafdichting aan de buitenkant van de trailer moet goed gecontroleerd worden. De gietvloer kan kleine scheurtjes en gaatjes gaan vertonen met hetzelfde resultaat als voorgaand.


Op een kunststof of aluminium bodem kun je beter een mat verlijmen omdat een gietvloer de . Deze video toont u stap voor stap hoe u de horsefloor rubber gietvloer in uw trailer kan verwerken. Atec Starline paards, PAST EXACT ! Gedetailleerde omschrijving: De bodem in mijn paardentrailer (paards) moet vervangen worden. De oude bodemplaat eruit en een nieuwe (betonplex) erin. Heb je een soortgelijke klus?


Vergelijkbare klussen op Werkspot. T vernieuwen van een traphouder. Hier vindt u de onderdelen voor paardentrailers , zoals borstbeschermers, zijwandhouders, tussenschothouders, eindstukken en panieksluitingen.


Ook zijn de dakluiken, opstaptrapjes, handvatten en zadelkasten opgenomen in ons assortiment. De beschermhoezen voor de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts