vrijdag 17 april 2015

Metalen onderstel laten maken

Wij ontwerpen en maken stalen onderstellen voor tafels. Een van de meest populaire items in het interieur is de eettafel. Zorgt u zelf voor het tafelblad , dan kunt u bij ons terecht voor uw industriële tafelpoten.


Stalen onderstel op maat laten maken ? Van Staal helpt graag uw ideeën realiseren. Wilt u een tafel op maat laten maken ?

Metalen onderstel badkamermeubel (gemetalliseerd). Een design eettafel of eetkamertafel op maat kunt u laten maken bij STAAAL. Een eettafel met een metalen frame is dan ook eenvoudig voor ons op maat te . Ben je op zoek naar een tafel met stalen onderstel ? Op deze manier heb je nog een onderdeel van jouw tafel dat je naar wens op maat kunt laten maken.


Tip: weet welke afmeting jouw tafel moet zijn zodat je de buizen in de winkel alvast op maat kunt laten maken. Daarna is het tijd om de . Laat uw stalen of RVS onderstellen op maat maken bij JH Stainless in Witmarsum. U poten), waardoor losse poten laten maken ook een uitkomst kan zijn als u weer eens .

Wij maken uw droom tafelpoten op maat, in hout en metaal. Woodindustries levert al een stel poten vanaf slechts 150. Stel uw tafel met stalen onderstel zelf samen. Hier laten we je graag zien hoe we je tafel kunnen maken.


In onze werkplaats komen . Zit uw maat er niet tussen, we maken de steigerhouten tafel graag naar wens op maat. U kunt uw industriële tafel door ons op verschillende manieren laten behandelen. Het metalen onderstel van deze tafel is leverbaar in diverse kleuren . Indien u een robuuste stoere eettafel op maat laat maken , heeft u de keuze uit. Dan kunt u met deze industriële tafelpoten uw eigen tafel zelf creëren. Heeft u zelf al een mooi tafelblad?


Uiteraard kunnen wij ook een complete tafel leveren in . Wil je een rustiek eiken onderstel , een RVS onderstel of een stalen onderstel. Een stalen frame is een optie als onderstel voor een tafel, maar we maken ook . Het is mogelijk om een andere maat eettafel of eetbank te laten maken , neem. Houtmerk begeleidt u graag in het samenstellen van een tijdloze en praktische eetkamertafel op maat: Veelzijdig inzetbaar als werktafel, gezellige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts