donderdag 30 april 2015

Tas wijnvaten

Wijnvaten , portvaten, whiskyvaten, ruim 5op voorraa wij kunnen ook bezorgen. Halve wijnvaten zagen wij zelf van de hele vaten, meestal gebruikt voor bloembak of vijver. Veel gebruikt als regenton of statafel.


Afkomstig uit Frankrijk, door ons geimporteert rechtstreeks vanaf de wijnmakerij. Mini eiken wijnvat van liter.

Gemaakt in Frankrijk, bedoelt voor het schenken van wijn of het rijpen van Whisky of likeur. Op onze site kunt u de gebruiksaanwijzing downloaden. Prachtig voor feesten en diners. Deze plantenbakken worden ook veel gebruikt op terassen van horeca gelegenheden. Tas Boomkwekerij kan het vat voorzien van een watergeefsysteem en planten.


Compleet geplaatste halve wijnvaten voorzien van de mooiste planten. Wij kunnen plaatsen bij u thuis, kom kijken in Waddinxveen. Bedoelt voor het schenken van wijn of het rijpen van Whisky of likeur.

Eiken wijnvat van liter. Of voor het bewaren van distilaat. Als optie kunt u er een RVS kraan bij bestellen.


Als u deze in combinatie met het vaatje besteld zetten wij deze er in voor u. Bij aankoop ontvangt u een gebruiksaanwijzing over hoe u het vat . Half wijnvat maal geolied 4- euro. Vaten met los deksel en handsvat 12- euro. Nieuwe portvaten van 5 1en 1liter. Zie ook onze site: tasboomkwekerij. Koop of Verkoop wijnvat op Marktplaats.


Uit het karakteristieke bourgondiƫ. Tas boomkwekerij is importeur van frans wijnvaten en teelt daarnaast een groot assortiment aan planten. Daarnaast kweken we siergrassen,. Hij bereikt dit na veel beoordeling, fouten, onderzoek alsmede indachtig verondersteld procedures.


De apparaten niet uitgevoerd eendaagse, en ook . Wijnton Wijnvaten Verhuur Tafels Houten Tonnen Vaten Te.

Halve Wijnvaten Uit Voorraad In Diverse Maten Tas. Watergeefsysteem Half Wijnvat Tuincentrum Wijnvaten. Regenton 4Liter Lift Voor Gebruikte Auto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts