vrijdag 17 april 2015

Hindernismateriaal

Hindernismateriaal te koop. In deze categorie een compleet assortiment hindernismateriaal om het mooiste hindernisparcours te bouwen, maar ook voor elke ruiter hindernismateriaal om de paarden te trainen. Niet alleen springbalken en springstaanders maar ook alle toebehoren zoals hanghekken, springsloten en felgekleurde borden voor onder . Wij staan garant voor een perfecte vervaardiging van de producten.


Dat kwaliteit ook heel goed betaalbaar is, bewijzen wij met de sterk concurrerende prijzen. U kan onmiddellijk constateren dat wij inderdaad .

Deze hindernissen worden . Al het hindernismateriaal wordt volledig in eigen beheer geproduceer zodoende kunnen wij een goede kwaliteit voor een scherpe prijs garanderen. Ook staanders met lepels. Laat u dan eens informeren naar de mogelijkheden. Wij leveren blokken en balken in verschillende kleuren. Top-Jumps is reeds enkele jaren actief in het produceren en leveren van uw hindernismateriaal en staltoebehoren.


Als hindernisbouwer zijn we vooral gespecialiseerd in het ontwerpen van uw gepersonaliseerde bedrijfshindernis waarmee u uw onderneming wil linken aan de paardensport. Buiten de productie , behoort .

Onderbouwing zelf maken. Als u springt met uw paard(en), dan heeft u solide en veilig hindernismateriaal nodig. Gebruik daarvoor de kunststof hindernissen van bmX Horse Products! Bel voor meer info of afspraak dagen per week tussen 08. Trefwoorden: Trainingsmateriaal spring hindernis hindernissen hindernismateriaal oxer stijlsprong balken staanders lepels.


Springmateriaal hindernismateriaal voor ruiter en amazone. Alle hindernismateriaal. Hieronder valt tevens het samen stellen van b. Voor al u hindernis materiaal kunt u bij mij te terecht en we bezorgen ook is geen probleem. Het hindernismateriaal van Heritage Products onderscheidt zich op het gebied van veilighei duurzaamheid en onderhoudsgemak. Mede door het produceren van hoogwaardige producten is Heritage Products als leverancier verbonden aan grote evenementen en heeft het een sponsorsamenwerking . Met een gecombineerd aanbod van Westland- en La Gée-hindernissen oefen je je basissprongetjes zonder toeters en bellen.


Ik heb zelf hindernismateriaal gemaakt. Ik had eerst ook van die velgen met daarop een ijzeren paal maar deze waren niet te tillen. De mooiste Paarden omheiningen voor een zeer aantrekkelijke prijs.


Keuze uit onder andere Doorsteek- Geschroefde- Verplaatsbare- Omheiningen. Springstaander 60×gegalvaniseerd € 2- ex.

Divers springmateriaal en aktiesets. Jumps4life staat voor een complete lijn aan kwaliteits hindernissen voor het beoefenen van de paardensport. Bestel hier uw hindernismateriaal ! Voor training of wedstrijd hindernismateriaal nodig?


Niet alleen voor de mensport, maar ook voor de spring- en dressuursport kunnen wij de juiste materialen leveren. Neem telefonisch of per mail contact met ons op. Wij maken dan een passend voorstel.


Naar de inhoud springen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts