woensdag 15 april 2015

Paalhouders 9x9

De gegalvaniseerd stalen paalhouder is geschikt voor tuinpalen met een kopmaat van circa bij centimeter. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt.


Er is altijd iets te doen. Wil u uw houten palen op een paalhouder zetten?

Kies uit verzinkte paalhouders of luxe RVS houders in blank staal of antraciet zwart. Let op, een paal de grond is altijd steviger dan montage op een paalhouder. De houder is instelbaar, zodat de preciese maten van de paal niet al te kritisch zijn.


Om vierkante palen te monteren op beton. Bestel uw paalhouder 9xbij Bamboe Bouw Nederland. Snel en goedkoop aan huis geleverd. Verlengt de levensduur van uw paal.


Materiaal: gegalvaniseerd staal. Stuur naar een vriend(in).

Productprijs (incl. btw). Voeg toe aan winkelwagen . Op de foto staan er maar ik het er inmiddels nog 3. Ik verkoop ze ivm verandering. Tuinpalen zijn nodig om bijvoorbeeld tuinschermen met elkaar te verbinden. Bekijk alle verschillende soorten tuinpalen op praxis.


H- paalhouders snel geleverd in heel de Benelux. H-paalanker extreem sterk. Paalhouder voor stevige verankering van 9xpalen op harde ondergrond. Zoekwoorden, paalhouder , paalpunten.


Afmeting voetafdruk 15xcm. Om palen aan funderingen te verankeren. Ooit te veel gekocht , nooit gebruikt, niet meer nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts