maandag 27 april 2015

Dakshingles leggen op piramidedak

Ons model Cactus T2is een vierkant tuinhuisje met piramidedak welke in ieder gewenste maat. Gaat u zelf dakshingles leggen ? Bekijk direct ons duidelijke stappenplan! Ik heb een prieel op verhoging gemaakt met een piramide dak gecombineerd met bitumen shingels. De shingles ben ik op dit moment nog mee bezig.


Dakshingles op blokhutten leggen.

Onze leverancier van dakshingles is IKO. Die zijn de beste dakshingles die op de markt te vinden zijn, en bovendien het eenvoudigst in gebruik. Wij bieden bij al onze blokhutten en priƫlen deze shingles als optie aan.


Bitumen dakshingles zijn de meest gebruikte dakbedekking voor tuinhuisjes en blokhutten. Ze zijn in twee vormen leverbaar: rechthoekig ebbeverstaartvorm. De meest gebruikte dakshingles zijn de gewone, rechthoekige dakshingles type SuperGlass-3Tab van Iko. Deze zijn leverbaar in diverse kleuren.


Type klus: Dakrenovatie of -vervanging. Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever.

Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . U kunt op deze manier de singleplaten zowel aan de bovenzijde ( zoals de nok ) als de voorzijde van bijvoorbeeld het piramidedak laten aanleggen. Vervolgens het dak helemaal dichtleggen met de shingles , steeds in halfsteensverband. Laat de shingles die naast elkaar liggen gewoon tegen elkaar aansluiten (niet over elkaar). Houd de bovenkant van de uitsparing aan als onderkant van de volgende laag. Trek eventueel horizontale lijnen over de dakplaten om de . Kijk hier voor de juiste manier om daksingels te monteren op uw blokhut, tuinhuisje of prieel.


Op deze pagina staat uitgelegd hoe u shingles op het dak van een tuinhuis kan plaatsen. Het plaatsen of monteren van shingles ( dakshingles , dakbedekking) is niet moeilijk, maar wel een een secuur proces. Shingles werken het best wanneer de hellingshoek van het dak 25° of meer bedraagt. Doe-het-zelf: Hoe Easy Shingles verleggen op je dak (tuinhuis)? Is de hellingshoek minder dan 15°, dan kan je beter geen shingles gebruiken.


Zorg dat het dakoppervlak egaal is. Breng eventueel een laag dakvilt aan op het dak. Het is eenvoudig aan te brengen en u heeft er geen speciaal gereedschap voor nodig. Hieronder staat stap voor stap beschreven hoe u zelf dakshingles aanbrengt. Tips en tricks voor het leggen van shingles.


Voor optimale waterdichtheid moeten de shingles aan de dakrand worden vastgezet met dakreparatiepasta of bitumen- koud-lijm.

Als een deel van een dak dat met shingles is bedekt, gerepareerd moet worden, haal je de slechte, oude shingles weg en vervang je deze door . Leer hoe je shingles legt met de KARWEI klusinstructie. Gekocht bij Van Kooten Velp. Nu moeten de shingels er nog op De singels zijn al in ons bezit.


Wat gaat dit kosten als u . Dakenshop biedt een ruim gamma van kleuren dakshingles aan op de site tegen zeer scherpe prijzen al vanaf € 6. Onze dakshingels zijn uitsluitend van een hoge A-kwaliteit. Ontbrekend: piramidedak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts