woensdag 15 april 2015

Houten trein met naam

Met de blokken in diverse vormen en kleuren kun je steeds andere wagons. Houten trein met naam voordelig te verkrijgen bij Houtentreinshop. Geef een gepersonaliseerd kraamcadeau. Wij bedrukken deze vrolijke trein met de naam , datum, gewicht, lengte en tijd.


De gekleurde houten trein van Little Dutch is voorzien van leuke patronen.

Houten naamtreintje Deze leuke houten naamtrein, met eigen naam , is een heel leuk persoonlijk kraamkado. De lettertreintjes zijn gemaakt van blank hout , doordat het een natuurproduct is kunnen. Bekijk het grote assortiment Houten Trein met Naam bij Lobbes.


Voordelig geprijsd en voor 21:besteld is de volgende werkdag in huis! Kies uit lettertypes en bestel online! Leuk rose of blauw houten babykado! Op werkdagen besteld de dag erna al verzonden!


Op zoek naar houten speelgoed?

Daarnaast zijn er ook mooie puzzels, blokken en nog veel meer speelgoed. Wij hebben houten speelgoed van Little Dutch. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op. Dan wordt het de werkdag erna verzonden. Dit artikel is helaas uitverkocht bij Little Dutch.


Deze komen naar verwachting week weer binnen. Bestellen is mogelijk voor deze aanbiedingsprijs mits u er geen haast mee hebt. Wij verzenden alle orders direct als het bij ons binnen is.


De locomotief is voorzien van wagonnetjes. Deze blokkentrein is optioneel leverbaar met de naam. Woezel en Pip Houten Blokken Trein met naam. Met de verschillende blokken en vormen kun je steeds andere wagons maken. De trein bestaat in totaal.


Houten speelgoed van little dutch bedrukt met naam! Deze vrolijke trein met naam en geboortegegevens is voorzien van leuke patronen en cijfers. Tijd en gewicht €extra verzendkosten van de artikelen is €ophalen in terschuur is . Met deze houten letter trein J maakt u de naam van bijvoorbeeld uw baby of kindje!

Voor andere letter bekijkt u deze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts