dinsdag 14 april 2015

Schragen bureau

Vind schragen bureau op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Veel makkelijker krijg je ze niet, maar oh wat is het leuk. Deze DIY geeft een instant Scandinavisch sfeertje aan je werkplek en laat ik dat nou ontzettend tof vinden.


Benodigdheden voor een bureau op schragen. Om te beginnen heb je twee houten schragen nodig.

Op zoek naar een goedkoop bureau ? In deze DIY blog laat ik zien hoe je gemakkelijk en goedkoop zelf een bureau maakt van underlayment en IKEA schragen. Dit is echt een van mijn favoriete do-it-yourself projecten: het is makkelijk te maken, goedkoop en fleurt heel je werkkamer op! IKEA - FINNVAR Schraag met plank, wit, , Massief hout is een slijtvast natuurmateriaal. Kies een vlak of enigszins hellend werkbla wat handig is als je wilt.


Bekijk de video en ga aan de slag! De bekendste winkel waar je schragen veel ziet is Ikea. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties.

Met schragen van ikea en leuk extra werkplekje in de kamer. Elegant en licht model, heel praktisch met de schragen die ook dienen als opbergnissen. Verstelbaar in de hoogte. Description du bureau tréteaux pin massif Jimi : 1 . Mooie schragen voor een bureau. Tegenwoordig willen we geen standaard bureau meer van de Ikea of een ander groot woonwinkel.


We willen graag zelf een mooie bureau creëeren waarbij we zelf het werkblad en de schragen mogen uitkiezen. Vandaag wil ik wat werkbureaus met jullie delen waarbij . Je kunt er helemaal je eigen draai aan geven. Op deze inspiratiebeelden is veel zwart, wit en hout gebruikt. Zo houd je een rustige basis en het geeft een Scandinavische interieur sfeer.


Tip: Door te kiezen voor een breed bla kan . Men neme twee schragen en een tafelblad naar keuze en voilà, een geheel unieke (eet)tafel. Hoewel exact deze versie me onhandig lijkt door het middenstuk, vind ik dit idee wel heel erg gaaf! Bureau met staalpijpen als poten.


Hoe mooi is deze werkplek? Kies voor moderne stalen poten met een hoogglans zwart blad voor een moderne look of ga voor witte schragen met een houten blad als je wilt dat je home office iets huiselijks uitstraalt.

Wij zetten de mooiste voorbeelden voor je op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts