maandag 13 april 2015

Hg kachelruitjes reiniger

HG kachelruitjes reiniger verwijdert snel en doeltreffend alle hardnekkige vervuilingen zoals roet, vet en teer van ruiten van kachels en haarden van kachelruiten. Het product is ook geschikt voor het. Levertijd 2-werkdagen. Bestellen Bestellen Bestellen.


Alleen even opspuiten, laten intrekken en afnemen.

Nu te koop bij Drogistplein. Het te behandelen oppervlak dient koud te zijn. Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen.


HG kachelruitjes reiniger is een schuimreiniger en verwijdert op een gemakkelijke manier roet, vet en teer van glazen ruiten van kachels en haarden. Eveneens geschikt voor het verwijderen van lichte roetaanslag op bakstenen en schouwen. Het HG kachelruitjes reinigingsmiddel verwijdert vuil en aanslag op effectieve wijze.


Goedkope schoonmaakartikelen stofzuigerzakken en meer!

Deze week Hg kachelruitjes reiniger in de aanbieding! Bekijk de folder actie van Woonexpress en koop direct met korting in de winkel. Geschikt voor verwijderen van lichte roetaanslag op bakstenen en schouwen. Deze schuimreiniger verwijdert op een gemakkelijke manier roet, vet en teer van glazen ruiten van kachels en haarden.


Het schuim 3-minuten laten inwerken en vervolgens met een natte spons afnemen. Bij hardnekkige vervuiling de bahandeling herhalen. Na gebruik de nippel weer een kwartslag terug . Je kachelruit weer laten glimmen? Kachelruitjes reiniger verwijdert roet van kachelruitjes zodat de vlammen in de kachel weer mooi zichtbaar zijn!


Met de HG kachelruitenreiniger is je kachelruit snel en doeltreffend schoon. Producten van Hg het voordeligst bij De-Drogisterij. Krijgt u de ruitjes van uw kachel niet schoon? Het enige product dat kachelruitjes snel en gemakkelijk schoon krijgt.


HG ONDERHOUDSMONTEUR VR WAS- EN VAATWAS-. HG SILICONENKIT VERWIJDERAAR 100ML.

Bij ons kan je terecht voor… BESLAG .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts