dinsdag 14 april 2015

Krabpaal maken van boomstam

Unieke handgemaakte natuurlijke krabpalen , klimbomen en kattenmeubelen van boomstammen van berk, steigerhout en pallethout. Ben je benieuwd of heb je vragen over de materialen waarmee wij onze krabpalen maken ? Natuurlijke krabpaal of klimboom maken ? Is het ook mogelijk dat we alleen een boomstam bij je kopen en er zelf wat van maken ? Zelf een krabpaal maken voor de kat. Krabpalen zijn best handige dingen, want ze voorkomen (als het goed is) dat de kat zijn nagels in jouw meubels slaat.

Vind boomstam krabpaal op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Wij hebben sinds een jaar of een hele grote krabpaal in onze woonkamer. Krabpaal maken van boomstam Archieven - Krabpaal zelf maken krabpaalzelfmaken.


Maar er zijn wel een aantal punten waar je aan moet denken als je . Het kopen van een krabpaal is dan de oplossing! Door gebruik te maken van Wooninspiraties. Akkoord te klikken gaat u akkoord met het.


In plaats van een krabpaal kan je uiteraard ook een hele boomstam in de kamer zetten.

Deze pin is ontdekt door LB. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Hallo, Wat een prachtige krabpalen maken jullie! Graag zou ik een krabpaal willen , van een boomstam van ongeveer 1hoog. Gedetailleerde omschrijving: Hallo, ik ben op zoek naar een krabpaal die gemaakt is van een dikkere boomstam of een tak die mooi bij mijn . Hier vind je unieke krabpalen en klimbomen voor katten, gemaakt van boomstammen ,. Alle krabpalen en klimbomen op deze site zijn slechts voorbeelden, elk . Nu ben ik aan het denken voor een kleine boomstam.


Ik zou de boomstam rechtop (op een voet) zetten en er een mandje bovenop maken bijvoorbeeld. Je kunt een katten krabpaal kopen, maar het is veel leuker om er zelf een te maken. Maak in stappen zelf een krabpaal voor je kat.


Bovendien ligt de kwaliteit helemaal in de hand van zijn maker. Om een klimboom voor je kat te maken moet je een groot bouwwerk maken met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts