donderdag 23 april 2015

Eiken deklijsten

Massieve plinten in alle soorten en maten. Eiken Deklijst Onbehandeld. Afmeting 5xmm, lengte 2cm. Goedkope deklijsten bij Gadero! Eventueel aangevuld met enkele kortere passtukken.


Bestel het voordelig online.

Bij levering is geen voorkeur voor een bepaalde lengte aan te geven. Plinten en profielen massief eiken geolied Hieronder vindt u een overzicht van alle plinten, deklijsten en profielen uitgevoerd in eiken naturel geolied. Verouderde deklijsten van massief hout, diverse afwerkingen. Leverbaar in diverse kleur afwerkingen.


Deklijsten en profielen uitgevoerd in eiken onbehandeld. Deze deklijst 5is van eiken en heeft een lengte van 2cm. Ook voor gerookte en verouderde . Zowel onbehandel geolied als gelakt.

Koop of Verkoop eiken op Marktplaats. Massief eiken deklijst 5×mm, lengte 2cm. Geschikt voor parketvloeren. Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. In ons assortiment vindt u altijd een bijpassende deklijst die aansluit op uw vloer en interieur.


De Voordeel-Collectie van de Woonzaken is een zeer voordelige en hoogwaardige collectie eiken houten vloeren met populieren multiplex onderlaag en een toplaag van 3mm dik eiken. Deze afwerklijst is gemaakt van massief eiken hout. Een afwerklijkt wordt ook wel deklijst of platte plint genoemd. De bomen waarvan de afwerklijsten worden gemaakt, variƫren in hoogte. Daardoor krijgt u variabele lengtes tussen en meter.


Plinten voor uw houten vloer bij Vloeren Lifestyle Roden. Platte en opstaande plinten van massief eiken of MDF. Bekijk online onze plinten.


Voor vrijwel iedere houten vloer hebben wij een bijpassende plint. Ook gerookt, verouder ingekleurd en tropische houtsoorten. Topkwaliteit tegen laagste prijzen bij plintenenprofielen.


De massieve eiken plinten voor op houten vloeren of parket worden ook vaak deklijsten genoemd.

Voor uw houten vloer vindt u bij ons altijd de massieve eiken plint die daarbij past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts