donderdag 30 april 2015

Marktplaats voortent tegel

Voor iedereen een voordeel. Andere afmeting mag van tegels mag . Wegens aanschaf van een stacaravan hebben we isabella voortent tegels te koop. Zo goed als nieuw Ophalen.


Komt u afhalen, dan krijgt u korting ! Floor vloertegels vloer tent tegels terrastegel. Wegens beëindigen van het caravan kamperen te koop aangeboden: slechts jaar . Lichtgewicht tegelvloer voor in de voortent. En een aantal halve tegels. Ideaal voor een seizoensplek, maar ook licht.


U bespaart gemiddeld met onze vloer! Te gebruiken bij de tegel van de laatste foto. Normale prijs: per stuk nu: per stuk. Vloertegels van degelijke kwaliteit merk greencover hele tegels en halve tegels.


Te koop aangeboden: voortent vloertegels , hele tegels en met een. Met deze tenttegels in je voortent heb je geen last van waterplassen, een modderig. Voortent vloer, voortent tegels , voortent vlonderdelen: ongeveer 20m2. Isabella Floor voortent tegels voortenttegels. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Wellicht kunnen onderstaande . Afmeting per tegel : 50x50xcm. Euro per hele tegel en drempel. Nu bij kampeertopper speciaal voor de seizoenkampeerder: voortenttegels voor een scherpe prijs! Met een tegelvloer blijft je voortent.


De beste tweedehands isabella tegels resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Ben ivm scheiding met spoed opzoek naar een caravan met voortent of goede . Een hele mooi dienblad met tegel. Tegel met een prachtig bloemmotief , zie foto.


Marktplaats advertenties in Heiloo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts