maandag 13 april 2015

Pocket escape room kaartspel review

Pocket Escape Room is zoals de naam het al zegt, een mini-versie van een escape room - bordspel. Eerder deze maand schreven we een review van de gelijkaardige Exit - games van dezelfde uitgever,. Het enige dat je hebt is een stapel van kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt het je om met je teamgenoten op tijd uit het laboratorium.


Dat klinkt niet ontzettend creatief en als we eerlijk moeten zijn, dat is het spel eigenlijk ook niet echt.

In dit coöperatieve kaartspel word je in een laboratorium. Escape room spellen reviewen is in verband met spoilers sowieso lastig, maar dit . Een nieuwe dag, een nieuw Escape Room spel. Bekijk hier ons volledige assortiment kaartspellen.


Review Schrijf een review. Goed samenwerken en een heldere geest zijn vereist om . Voor 15:bestel morgen. Naast de met het Duitse Kennerspiel des Jahres bekroonde EXIT serie heeft 9Games vandaag een nieuw escape room spel in de markt gezet.

Het enige wat ze hebben om te ontsnappen is een stapel van kaarten met raadsels en voorwerpen. Exit Het verboden slot coöperatief escape room spel van 9Games uit de Exit serie. Het uitdagende coöperatieve escape room - spel ! Productcode: 999-EXIMerk: 9Games Voorraadstatus: 1. Huidige combinatie niet voorradig. Pocket escape room is een compact kaartspel , uitgegeven door 9games. We speelden het kaartspel met personen.


Zelf raden we liever de EXIT spellen aan van 9games. Voeg toe aan winkelwagen. De spellen van 9games staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat je keer op keer weer plezier beleeft aan het spel.


Het spel : Gebaseerd op escape rooms. De tijd vliegt is het eerste in een reeks pocket Escape Room kaartspellen en is gebaseerd op de escape - room -spellen. In het kaartspel pocket de escape room zit je. Je kan rustig deze recensie lezen, ik zal geen geheimen verklappen voor de mensen die . Ontbrekend: pocket Escape Room the Game spel kopen?


Je bestelt online of komt langs in één van onze winkels voor persoonlijk advies.

Identity Games Escape Room Welcome to Funland uitbreidingsset. Ontdek het gezelschapsspel pocket escape room. Uitgever van dit spel : 9Games. Auteur van dit spel : Martino Chiacchiera, Silvano Sorrentino.


Ben jij dol op escape rooms ? Speel dit kaartspel bestaande uit kaarten vol raadsels en voorwerpen. Welkom bij de grootste Nederlandstalige database met recensies over bord- en gezelschapsspellen uit binnen- en buitenland. Los als team het mysterie op in dit spannende bordspel Escape Room The Game. Wees snel, je hebt maar minuten.


Dit Escape Room spel bestaat uit een stapel van grote speelkaarten. Je start met kaart nummer en volgt de aanwijzing op de kaart. Van te voren spelregels lezen is niet nodig, je wordt automatisch meegenomen het spel in. De stapel kaarten bevat een verhaal waarin je met je team puzzels moet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts