woensdag 29 april 2015

Tengels prijs

Vurenhout tengels 11x38mm ruw lengte 480cm. Vandaag besteld voor 12. Toepassing, dakwerk, als Tengel onder de panlatten. Een tengel is een lat die gebruikt wordt onder panlatten.


U zoekt Vuren Tengels 11x38? Neem contact op met onze productspecialist of bestel Vuren Tengels 11xdirect in de webshop.

Voordelig en snel bij Online Bouwmaterialen! Panlat ruw 22xmm, vuren. Prijs per meter Meer info. Bent u op zoek naar panlatten of tengels van vurenhout? De latten zijn vierzijdig geëgaliseerd.


Dat houdt in dat het oppervlak doorgaans iets minder glad is dan bij geschaafd vuren. Tevens zijn de platten gekantrecht, wat . Btw ( per meter excl. Btw) ( prijs per stuk, in de lengte meter incl.


Btw) product: vurenhouten. X mm houtsoort: vuren aanvullende informatie: beschikbaar in de lengte meter bouwletstore .

Deze houten tengels hebben de afmetingen 11xmm dik (netto 10xmm) en bij ons te koop in de lengtes 3en 4. Bestel hoogwaardig tengelhout van vuren hout hier voor een aantrekkelijke prijs. Bestel de houten tengels samen met panlatten, dakbedekking en meer timmerhout bij houthandel Gadero. Ideaal voor bekleding van wanden, vloeren, plafonds en.


Koop of Verkoop tengels op Marktplaats. De maten hieronder hebben wij in verschillende lengtes op voorraad. Deze vuren tengels worden gebruikt bij het spijkeren van panlatten.


Door tengels te gebruiken voorkom je dat er zich water en vochtigheid kan op hopen bij het dakbeschot. Wanneer dit wel gebeurt, kan het voorkomen dat het dakbeschot wordt aangetast in negatieve zin. Door het gebruik van tengels die onder de . Kosten Uitgangspunt Alle kosten in deze tabel met de onderliggende kostenberekeningen in de specificaties zijn gebaseerd op de omschrijving en uitgangspunten, die bij deze tabel staan. In de kostenberekeningen is uitgegaan van uitvoeringstijden voor de werkzaamheden en van de bruto prijzen voor . Moeten de panlatten van uw dak gedeeltelijk of helemaal vervangen worden? Vergelijk prijzen van dakdekkers voor het leggen van daklatten en tengels ! Moeten uw panlatten of tengels vervangen worden?


Wij plaatsen een nieuwe panlat of tengellat met de juiste panlatafstand voor u tegen lage prijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts