woensdag 15 april 2015

Pvc plaat zwart

Hard polyetheen plaat zwart mm dik. Wij zagen de hard polyetheen plaat GRATIS op maat. Wij leveren binnen uur en bieden deskundig advies. De afkorting PVC komt van polyvinylchloride.


Aan soorten bieden wij wit geschuimd PVC, PVC schuimplaat in veel verschillende kleuren en hard PVC. De webshop voor kunststof, plaat , staf, buis en eindproduct.

Klik hier voor meer (technische) informatie over harde PVC platen en een overzicht van het harde PVC platen assortiment. De zwarte PE platen zijn UV-beschermd en daardoor uitstekend geschikt voor buitentoepassingen. Het materiaal is bovendien slijtvast, taai en sterk.


PE heeft geen beschermfolie en heeft vanwege zijn industriĆ«le achtergrond altijd enige krasjes. Een zijde is glanzend en een zijde is meer mat. Polyethyleen is geschikt voor . Op aanvraag beschikbaar. ABS kunststof plaat bij de vakhandel online op maat kopen.


Tot ons assortiment behoren geschuimd PVC wit, PVC schuimplaat en hard PVC platen.

Bovendien heeft de stof een breed toepassingsgebied: van enorme afdek- kappen tot . Vinplast PVC XT plaat zwart - PVC polyvinylchloride industriele plaat - Platen - Assortiment - Vink. Heeft u een zakelijke aanvraag met grote aantallen? PLATEN PVC , PE versturen is mogelijk tot de dikte van 3mm. Een interessante verzameling plaatmaterialen voor ondermeer belettering, zeefdruk, digitaal printen en point-of-sales in verschillende afmetingen en diktes.


De platen zijn 2Xmeter. Kunststof platen en vellen. De prijs is per plaat incl. Eenvoudig online bestellen. Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt.


PVC plaat is standaard verkrijgbaar in een aantal kleuren. Er is altijd iets te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts