vrijdag 17 april 2015

Grenen sierlijst

Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat. Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant. Ook afwijkende maten en modellen zijn mogelijk!


Binnen werkdagen leverbaar. De lijsten worden uit uitgeselecteerd grenenhout geproduceerd en zijn nagenoeg foutvrij (super kwaliteit).

De grondlak is geschikt . Afmeting 11x30mm (dikte x breedte). Onze grenen sierlijsten zijn gemaakt van klasse grenen. Klasse grenen is hout van topkwaliteit en bevat geen noesten. Grenenhout is vochtbestendig, zelfs wanneer het onbehandeld in het . Goedkope grenen sierlijst Egil van de Plintenstunter. Deze lijsten zijn toe te passen op verschillende plekken binnen het interieur.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.

Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Werk uw nieuwe parket vloer mooi af met deze vloer plinten. Makkelijk online te kopen. De sierlijsten zijn van foutvrij hout voor strak schilderwerk.


Prijzen zijn Exclusief BTW . Je muur ziet er een stuk chiquer uit met de WEST INDIES spiegel met sierlijst van zwart grenen. Met de sierlijst van zwart grenen , die een mooie verweerde finish heeft gekregen, doet deze spiegel je klassiek ingerichte woonkamer of een slaapkamer met etnische invloeden stralen. Je zult elke dag met plezier je looks. Vind de fabrikant Grenen Sierlijst van hoge kwaliteit Grenen Sierlijst , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba.


De unieke collectie van Ztyl Houten Sierlijsten is uitgebreid en compleet. Van karaktervolle deur-. Ztyl biedt creatieve grenen houten lijsten om uw binnendeuren en ramen te decoreren.


Verschillende sierlijst en houtmaterialen bij ons verkrijgbaar tegen bodemprijzen! Mooie sierlijsten maken uw plafond helemaal af. Plafondlijsten, plafond plinten en rozet plafond: GAMMA heeft het.


Bekijk ons assortiment plafond decoratie. Hallo, We hebben interesse om oude 2e hands grenen deuren te kopen, maar die zijn zonder kassementen of sierlijsten voor rondomrond de deur.

Klik op winkelwagen voor uw offerte of bestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts