maandag 27 april 2015

Overkapping met opbergruimte

Deze ruimte heeft gediend als jacuzzi ruimte en kan ook daarvoor worden gebruikt. De voorzijde is voorzien van stevig pvc zeil. Heeft u bergruimte nodig in de tuin?


Er zijn ook diverse overkappingen met afsluitbare ruimte voor handige extra bergingsruimte. Mooi tuinschuurtje met een ruime overkapping.

Opbergruimte gecombineerd met een buiten zitplaats! Praktische houtbouw schuur met lessenaarsdak. Creëer meer opbergruimte in uw tuin! Multifunctioneel houtbouw schuurtje met overkapping. Combineer opbergruimte , een plek voor dieren en een buiten zitplaats!


Bij ons een tuinhuis kopen betekend dat dit standaard geleverd wordt met geimpregneerd vuren hout, maar kan . Overkapping met berging. Wij begrijpen als geen ander dat opbergruimte schaars is.

Het plaatsen van een overkapping is geen oplossing voor dit probleem. Een praktische overkapping waar je in het veranda gedeelte heerlijk kan zitten en bbq-en en de rommel in het schuur gedeelte uit het zicht kan opbergen. De overkapping is gemaakt van geïmpregneerd naaldhout. Of zoek u nog opbergruimte , een gastenverblijf, mantelzorgwoning, een werk- hobby of kantoorruimte ? Of een combinatie hiervan ? Wij hebben altijd de juiste oplossing voor u. Houthandel van Dal maakt de bijgebouwen geheel op maat van begin tot het eind. Voor ieder geldt een eigen ontwerp, een andere grootte en . Deze worden ook wel tuinoverkapping genoemd en kunt u in deze categorie vinden.


Gaat uw voorkeur uit naar een veranda aan het huis? Dan kunt u het beste kiezen voor de categorie Terrasoverkapping. Wat dacht u van een blokhut met overkapping ? Deze biedt u opbergruimte en tevens een veranda waarop u beschut kunt genieten van uw tuin.


Vele aanbiedingen bij bol. De Trendhout buitenverblijven zijn modern en toch robuust door de strakke afwerking. Een echte aanwinst in uw tuin want u ontwerpt uw eigen buitenverblijf geheel naar uw smaak en idee.

Wilt u een buitenverblijf met sauna of jacuzzi? Of met een tuinhuis of kantoor? Het tuinhuisje is lekker ruim en voorzien van een hoge drempelloze dubbele deur zodat ook grotere spullen eenvoudig in de blokhut kunnen worden opgeslagen.


Met een tuinhuis is het heel gemakkelijk je tuin opgeruimd te houden. Tuinhuis kopen bij GAMMA. Hier kun je tuingereedschap, fietsen of tuinmeubelen in kwijt.


Maar een tuinhuis is veel meer dan een opbergruimte. Je kunt het gebruiken als hobbyruimte, garage en zelfs als gastenverblijf. Het juiste tuinhuis koop je bij . Zoekt u een handige berging voor in uw tuin of een mooie terrasoverkapping voor genieten in uw tuin? Van kant en klare vuren blokhutten tot prefab overkappingen en tuinhuisjes met luifel.


Een tuinhuis is meer dan een opbergruimte voor uw gereedschap, tuinmeubelen en fietsen. Door een tuinhuis met overkapping in uw achtertuin te laten plaatsen, zijn de mogelijkheden die u heeft een stuk uitgebreider. De ruime overkapping maakt het mogelijk om heerlijk te relaxen.


Gewoon lekker zitten en genieten kan natuurlijk ook. AV Blokhutten maakt het mogelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts