dinsdag 28 april 2015

Multiplex platen

Kenmerkend is het lichte gewicht, duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid. Multiplex wordt vaak gebruikt in de bouw voor bijv. Het is een plaatvormig composietmateriaal, . Bekijk ons assortiment Plaatmateriaal in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen.

Afhalen in jouw vestiging. HORNBACH Projectbouwmarkt. Er is altijd iets te doen. Praxis heeft onder andere hardhouten multiplex platen. Bestel de platen multiplex online.


Alleen met GAMMA Voordeelpas. Plaat multiplex underlayment elliotis pine mm 244x1cm. Onze categorie multiplex platen voor buiten bevat een aantal specifieke platen, die niet onbenoemd mogen blijven.

Hiermee ben je verzekerd van goede producten die je niet in de steek laten tijdens de bouw. U hebt bijvoorbeeld de keuze uit een kale of een gegronde multiplex . De platen zijn sterk en makkelijk te bewerken. Tonen als: Foto-tabel Lijst.


De multiplex plaat is opgebouwd uit fineerlagen die dwars op elkaar gelijmd worden. Deze plaat kan je gebruiken voor buiten, schrijnwerk en overdekte toepassingen. Een multiplex is een houten plaat. Ze is opgebouwd uit een oneven aantal dunne lagen hout, die kruiselings op elkaar zijn gelijmd. Wanneer er slechts drie lagen zijn worden ze vaak Triplex Platen genoemd.


Oorspronkelijk werd de benaming triplex enkel gebruikt voor platen met drie lagen en multiplex voor de platen met vijf of meer lagen. Berken multiplex gebruikt u o. PontPrime is opgebouwd uit door en door populieren en voorzien van een zeer gladde 80mu witte primer (tussentijds geschuurd). Kies voor multiplex van KARWEI om een modern karakter aan je huis te geven of gebruik multiplex platen voor het maken van bijvoorbeeld stevige meubels! Na het verlijmen worden de platen op (standaard)maat gezaagd en eventueel geschuurd.


Oorspronkelijk wordt de benaming triplex enkel gebruikt voor platen met lagen en multiplex voor de platen met meer oneven lagen. Tegenwoordig gebruikt men de benamingen triplex en multiplex ook wel door elkaar. Gegrond of ongegron Okoume, Interprime of Uniprime, alle soorten direct uit voorraad leverbaar!

Vraag de productspecialist of bestel in de webshop. De beste kwaliteit, scherpste prijzen en direct vanuit de fabriek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts