dinsdag 28 april 2015

Woood speelgoedkist

Deze artikelen zijn onderdeel van onze vaste collectie en worden zo goed als mogelijk continu op voorraad gehouden. Indien het artikel onverhoopt niet voorradig is dan blijft het artikel in backorder staan en wordt deze geleverd zodra deze weer . De deksel is voorzien van softclose waardoor deze zacht dicht valt. Bezorgkosten voor dit artikel: € 1-.


Stoere opbergkist gemaakt van geborsteld massief grenen, gespoten in de kleur staalgrijs.

De kist heeft een horizontale v-groef belijning. Hierdoor is ieder exemplaar uniek. Je hoeft deze kast alleen nog maar zelf in elkaar te zetten, wat door de duidelijke handleiding en onderdelen op maat geen enkel probleem is. Kies voor één van de kleuren of maak een mix met beide kleuren grijs. Creëer de perfecte slaapkamer met deze serie . Woood opbergkist is een handige, stoere kist gemaakt van massief grenen in de kleur wit.


Deze opbergkist vind je online bij Leen Bakker!

Op zoek naar een Woood speelgoedkist ? Ontdek de Woood speelgoedkisten bij Babypark. Mooie en praktische Woood speelgoedkist hout Keet wit. Ideaal voor het opbergen van speelgoed en knuffels. Ook verkrijgbaar in grijs.


VCM Opbergkist speelgoedkist Bandel (beuken). Keet speelgoedkist Hout - Betongrijs. Zeller Present - Houten speelgoedkist op wielen. Bestel de Keet speelgoedkist Woood betongrijs op Musthaves. Dennis Speelgoedkist - Betongrijs.


Gratis Achteraf Betalen. Bij ons slechts € 800. Woood Keet speelgoedkist wit, massief grenen speelgoe knuffels e. Mooie houten speelgoedkist van het merk Woood voor naast het kinderbed.


Deze massief grenen kist is lichtgrijs gespoten. In deze opbergkist kan veel speelgoed kwijt en is kindvriendelijk doordat deze is voorzien van een scharnier waardoor de kist open blijft staan en rustig sluit.

Verkleedkleren, knuffels, autootjes: hier past al het speelgoed van je kind in. Deze stoere kist staat in iedere kinderkamer en kan jaren mee. Deze speelgoedkist zit in de collectie van WOOOD. De speelgoedkist is gemaakt van grenenhout, gespoten in de kleur staalgrijs en heeft een geborstelde .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts